BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.416,30
HABER /  GÜNCEL

Özel hayatınız önemli 8 - 14 Nisan 2019 Akrep Burcu Hande Kazanova

Ortaklaşa adımlar için etkin bir hafta olacak. 8 - 14 Nisan haftasında Akrep burcunu neler bekliyor? Astroloji uzmanı Hande Kazanova Akrep burcunu sizler için yorumladı.

Abone ol

Bu hafta özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizin üzerine eğileceksiniz. Sevdiğiniz insanla beraber hareket etmek önemli olacak sevgili Akrep ve yükselen Akrep’ler.

Ortaklaşa adımlar atmanız gereken konularda da bu haftanın etkin bir hafta olduğunu görebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri daha çok para alacak verecek dengesini hayatınızda oturtmaya özen göstermeniz gerekiyor.

Çarşamba günü önemli olacak. Jüpiter, parasal konularda ve maddi adımlarınızda gerileyecek. Çarşamba ve cumartesi günleri iş alanlarınızda biraz daha dikkatli adımlar atmanız gerekecek. Kendinizi beklenmedik olaylar ve güç çekişmeleri içinde bulabilirsiniz. İşleri ve durumları fazla zorlamamalısınız.

Cuma ve pazar günleri şanslı günler olacak. Aşırı iyimser hareket etmemek şartıyla cuma gününün ticari ve güzel etkisinden faydalanmaya özen gösterin. Pazar günü kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Yapılması gereken işlerinizi kolay organize edeceksiniz. Güzel bir hafta diliyorum.