BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48

Öykü Serter Kimdir?

Ankaralı olan Öykü Serter 26 Şubat 1975 doğumlu. Son olarak Survivor Panoramayı sunan Öykü Serter daha önce de İşte Benim Stilim yarışmasıyla ekrana gelmişti. Peki kimdir Öykü Serter evli mi neren mezun?  Yeminli mali müşavir baba ile ev hanımı bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Öykü Serter, TED Ankara Koleji mezunu. Hacettepe Üniversitesi’ni bitiren Öykü Serter Galatasaray’da yüksek lisans yaptı. Bahçeşehir Üniversitesi’ndeki doktorasını veren Öykü Serter, Los...

Ankaralı olan Öykü Serter 26 Şubat 1975 doğumlu. Son olarak Survivor Panoramayı sunan Öykü Serter daha önce de İşte Benim Stilim yarışmasıyla ekrana gelmişti. Peki kimdir Öykü Serter evli mi neren mezun? 

Yeminli mali müşavir baba ile ev hanımı bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Öykü Serter, TED Ankara Koleji mezunu. Hacettepe Üniversitesi’ni bitiren Öykü Serter Galatasaray’da yüksek lisans yaptı. Bahçeşehir Üniversitesi’ndeki doktorasını veren Öykü Serter, Los Angeles’ta oyunculuk eğitimi aldı.

Öykü Serter evli mi?
Ekranların en güzel sunucularından biri olan Öykü Serter'in adı bir çok isimle anıldı. Ancak ünlü sunucu hiç evlenmedi. Bunun sebebini de verdiği röportajda şöyle anlatıyor:

-Bir kere evlilik aşamasına geldim ama olmadı. Hayatı paylaşabileceğim biri karşıma çıkmayınca, yaş konusu beni hiç rahatsız etmedi. Aşk, arayınca bulunan bir şey değil. Yaş ilerledikçe daha da zorlaşıyor. Ben de çocuk gibi, hayatı çok ciddiye almayan biri olarak yoluma devam ediyorum.

Öykü Serter kazancı ve zayıf olmasının sebebi olan hastalığı hakkında da şunları anlatmıştı:

Ne kadar kazanıyor?
-Banka genel müdürü kadardır en fazla. Para peşinde koşan, ücreti yüksek biri değilim. Devamlılık ve kalite önemli. Uzun zaman işsizdim, birikimim de tükendi ama çıkıp fakir edebiyatı yapmadım. Yokluktan konuşamam, kol kırılır yen içinde kalır.

Hastalığı ne?
-İBS (İrritabl Bağırsak Sendromu) olarak bilinen bir hastalığım var. Her şeyi yiyemiyorum çünkü sindiremiyorum. Diyetisyenlerin hazırladığı bir yemek listem var, ona uymak zorundayım. ‘Akdeniz diyeti’ dedikleri, balık ve sebze ağırlıklı beslenme şekli mecburiyetim oldu. Çikolata, şeker sevmem, çay tiryakisiyim. Bu yüzden de çok zayıfım.