BIST 9.485
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,71
HABER /  GÜNCEL

Otoparkta dehşet saçan cinayet!

Video İzmir'in Balçova ilçesindeki Medy türkü barında baterist olarak çalışan Regaip Vatansever (34), bara müşteri olarak geldikleri ileri sürülen 3 kişiyle tartıştı.

Abone ol

Zanlılar, Vatansever'i barın açık otoparkında kafasından tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, saat 02.00 sıralarında, Bahçelerarası Mahallesi 1440/4 Sokak otoban yan yol üzerindeki türkü barda meydana geldi.

İddialara göre, bara eğlenmek için gelen kimliği belirsiz 3 kişi ile barda baterist olarak çalışan Regaip Vatansever arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında zanlılardan biri üzerindeki tabancayı çıkararak barın içinde ateş etmeye başladı. Büyük panik yaşanan olay sırasında yaralanan olmadı. Barda bulunanlar dışarı kaçtı. Zanlılarla tartışan Vatansever de bardan çıkarak kaçmaya çalıştı.

Saldırganlar, Vatansever'i barın önündeki açık otoparka kadar kovaladı. Burada bateristi yakalayan şahıslardan biri tabancayla Vatansever'i kafasından vurdu. Olay sırasında en az 8 el ateş eden zanlının silahından çıkan kurşunlardan biri, otoparkta park halinde bulunan bir otomobilin ön camına da isabet etti.

Saldırganlar plakası alınamayan bir otomobille olay yerinden kaçtı.

Barda çalışanların haber vermesi üzerine gelen sağlık görevlilerinin yaptıkları kontrolde Vatansever'in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, barda çalışan ve müşteri olarak bulunan 12 kişiyi ifadelerini almak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürdü. Cinayete kurban giden Regaip Vatansever'in cenazesi ise otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis, türkü bar ve çevredeki işyerlerine ait güvenlik kamera görüntülerine de incelemek üzere el koydu. Vatansever'i öldürdükten sonra olay yerinden kaçan 3 kişinin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.