BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  EKONOMİ

Onur Air Facebookta

Facebook internet sitesinde kurumsal sayfa hazırlayan ilk Türk havayolu şirketi olan Onur Air, sayfanın açılışına özel kampanya düzenledi.

Abone ol

Onur Air, dünyanın en yaygın sosyal iletişim ağı Facebook internet sitesinde kurumsal sayfa hazırlayan ilk Türk havayolu şirketi oldu. Onur Air, sayfanın açılışına özel “50 kişiye bedava uçak bileti kampanyası” düzenliyor.

Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketi Onur Air bir ilke imza atarak dünyanın bir numaralı sosyal iletişim ağı Facebook sitesine özel kurumsal sayfa hazırladı. www.facebook.com/onurair adresinde yayınlanan sayfa ile Onur Air, Facebook’ta kurumsal olarak yer alan ilk Türk havayolu şirketi oldu. Uçak filosu, uçuş noktaları, kampanya ve yenilikler gibi bilgiler içeren şirketin kurumsal Facebook sayfası sürekli güncel tutulacak.
50 adet bedava bilet
Onur Air kurumsal Facebook sayfasının açılışına özel bir kampanya düzenledi. Buna göre www.facebook.com/onurair adresindeki Onur Air sayfasına hayran olarak kampanyaya katılan ve en fazla puan toplayan ilk 15 Facebook kullanıcısı ile onların seçecekleri birer arkadaşı hediye uçak bileti kazanacak. Ayrıca kampanyaya katılan her 500. kişi de Onur Air’den bedava uçak bileti kazanacak.