BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.461,30
HABER /  SPOR

Muhabir Telliye başkan dayağı

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın bir haberden dolayı Habertürk muhabiri Erhan Telli'ye vurduğu öne sürüldü.

Abone ol

Toplantıdan erken ayrılarak taksiye yöneldiğini belirten Telli sonrasını şöyle anlattı: "Koluma giren bir kişi beni İbrahim Yazıcı'nın yanına götürdü. 'O haberi yazan sen misin?' diyen Yazıcı 'Evet!' yanıtını alınca tokat attı.

Koruma olduğunu düşündüğüm iki kişi de polislerin olduğu bir ortamda beni tartakladı. Emniyet güçlerinin olaya karışmamasına şaşırdım."

Daha sonra idman sahasına gelen Erhan Telli çalışmayı izlerken Yazıcı da stattaydı. TFF Başkanı Mahmut Özgener, Telli ile görüştükten sonra olayı tatlıya bağlamak üzere Yazıcı'nın yanına gitmeyi teklif etti. Telli "Niçin ben onun yanına gideyim?" diyerek teklifi reddetti.

"ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ"
İdmanda yer alan Habertürk Spor Müdürü Halil Özer, Telli ile karakola giderek şikayetçi oldu. Telli'nin boyun ağrısı şikayetiyle hastaneye gittiği de öğrenildi. Uzun süre barışma adına bir hamle gözlediği beklenen Yazıcı sorulara "Olay anlatıldığı gibi değil. Başka şeyler var. Bir itiş kakış oldu ama ne ben kimseyi tokatladım ne de bir yumruklama oldu" yanıtını verdi.