BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,94
HABER /  SEÇİM

Onu da dinlemişler! Erdoğan açıkladı

Partisinin Hatay mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül'ü dinlendiği iddiasıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Abone ol

Paralel yapının Cumhurbaşkanı Gül'ü de dinlediğini ancak kayıtları açıklamadığını belirten Başbakan Erdoğan, "Niye, 'şimdi zaten Başbakan ile uğraşıyorum bir de onunla niye uğraşayım' diye düşünüyorlar. Ama şu anda verileri depolamışlar. Vakti saati gelirse onu da açıklayacaklar" dedi.

Fethullah Gülen için "Yatak odalarını izleyenden alim olmaz" ifadelerini kullanan Başbakan Erdoğan, "Bunlar montajcı, bunlar dublajcı, bunlar sahtekar, bunlar haşhaşi, çete, çete, örgüt. Bunların terör örgütünden hiçbir farkı yok" dedi.

Erdoğan, himmet, zekat ve kurban derisi toplayarak milleti aldatmakla suçladığı cemaate "Bundan sonra bizden bunlara su yok, su." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

HATAY'A ÇILGIN PROJE

Hatay'ın çılgın projesinin Amanos Tüneli olacağını ifade eden Erdoğan, Hatay'ı ikiye bölen Amanos Dağları'na açılacak tünelle şehrin iki yakası arasında hızlı ve güvenli bir yol oluşturacaklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Hatay'da düzenlediği mitinge katılarak halka hitap etti. Hedefinde yine Pensilvanya vardı. Telefon dinlemeleri üzerinden yüklendiği Gülen'i ağır sözlerle eleştirdi.

SEÇİM GÜNÜ KENDİNE BİLE OY VEREMEDİ

"Kılıçdaroğlu geçen seçimlerde İstanbul'da belediye başkan adayı oldu. İkametini Kağıthane’ye aldı. Sordular ‘Nerede oturuyorsun?’ diye, ‘Kağıttepe’de’ dedi. Seçim günü kendine bile oy veremedi. Bunlara 3 tane koyun  verin onu da kaybederler. İyi takiye yapar, iyi yapan söyler, iyi iftira atar.

BATI'DA SEÇİMİ KAYBEDEN SİYASETÇİ İSTİFA EDİYOR

Tek doğrusu var. Yalancıdan başbakan olmaz diyor. Niye 5 senedir CHP'nin başında. 3 seçimdir benim halkın bunları 1. parti yapmadı, yine 4'üncüye giriyoruz, yine nal toplayacak nal. Eğer AK Parti seçimlerden birinci çıkmazsa ben siyaseti bırakırım, sen birinci olmazsan çekilmeye hazır mısın. Çünkü millet size icazet vermiyor. Batı'da dürüst siyasetçi seçimi kaybederse partisinin başında durmuyor. Ama bunlarda böyle bir şey yok. Hatay'ın büyükşehir olmasına karşı çıkan bu zat burada hangi yüzle oy istiyor?

REYHANLI SALDIRISI

Reyhanlı'daki saldırıda Hatay'ın içinden de bazılarının destek sağladıklarını öğrendik, bu bizi çok üzdü. Kendi ülkesine kendi şehrine karşı böyle alçaklığın içine girenler bizi derinden sarstı. CHP ile irtibatlı bazı şahısların bu olayla ilgili olduğunu, hem bu olayla hem de Esed rejimiyle arasına mesafe koyması gerektiğini söyledim. CHP bunları umursamadı.

hatay.20140322150123.jpg

CHP KARIŞTIRIYOR

CHP'nin Genel Müdürü, bu zalim Esed ve rejimine, onun şebbialarına, azılı katillerine neden sempati duyduğunu sizler çok iyi biliyorsunuz. Esed'e maalesef destek veren, bu güzel Hatayımızı karıştırmak için elinden gelen çabayı gösteren CHP, aynı tahrik ve provakasyonları başka şehirlerde de yapıyor. İstanbul sokaklarını karıştırmak için elinden geleni yapıyor.

HEPSİ BİR ARAYA GELDİ

Özellikle Hatay, Tunceli milletvekilleri son derece çirkin eylemlerin içinde yer alıyor, polise taş atıyor, hakaret ediyor. Şu anda CHP yanına MHP, BDP, malum medya, bazı işverenler, işveren örgütleri, şimdi bir de ne çıktı Pensilvanya. Hepsi bir araya geldi. Türkiye'yi karıştıralım, huzuru bozalım, istikrarı bozalım, güven ortamını zedeleyelim, hükümeti yıpratalım. Gerekirse Türkiye karışsın ama biz kazanalım dediler."

KERAMET ZANNEDİYORDUK, MEĞER TELEFONLARIMIZI DİNLİYORMUŞ

Bir kimse havada uçacak kadar keramet gösterse dahi buna aldanmayın . Allah’ın onun emir ve yasaklarını nasıl koruduğuna dikkat edin. Kendi nefsini bilmeyen kişi alim olmaz. En yakın arkadaşının bu Pensilvanya'daki zat hakkında söylediklerini dinlediniz, değil mi? 'Yanına gittiğimizde bizimle ilgili şeyler konuşuyordu. Çok enteresan. Bunu keramet zannediyorduk. Meğer telefonlarımızı dinliyormuş.' Ya insanların özel hayatlarını dinleyenlerden alim olur mu? insanların mahrem görüşmelerini yatak odalarını izleyenlerden alim olmaz.

hatay1.20140322150136.jpg

VAKTİ SAATİ GELİNCE ONU DA AÇIKLAYACAKLAR

Bir başbakanını genel kurmay başkanını mahkeme kararı dahi olsa dinleyemezsiniz. Şu anda Cumhurbaşkanıyla ilgili açıklama yapmıyorlar. Niye, 'şimdi zaten Başbakan ile uğraşıyorum bir de onunla niye uğraşayım' diye düşünüyorlar. Ama şu anda verileri depolamışlar. Vakti saati gelirse onu da açıklayacaklar

TERÖR ÖRGÜTÜNDEN HİÇBİR FARKI YOK

Başbakanla ilgili de şu anda açıklayabildikleri kadar açıklıyorlar ama benim abdestimden şüphem yok ki namazımdan şüphem olsun. Bunlar montajcı, bunlar dublajcı, bunlar sahtekar, bunlar haşhaşi, çete, çete, örgüt. Bunların terör örgütünden hiçbir farkı yok.

PENSİLVANYA'NIN DİZİNİN DİBİNDELER

Bunların aslında CHP'lilerin de mahremlerini izledi, kaydettiler, yayınladılar. Ne yaptı? Hiç. Baykal'ı öyle devirdiler. Ardından MHP'lilerin de mahremlerini izledi. Kaydettiler, yayınladılar. Daha sonra milletvekili aday olamadılar. O CHP, o MHP şimdi çıkmışlar bu Pensilvanya'nın dizinin dibinde, kuyruğunda siyaset yapıyorlar.

DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNDÜLER

CHP milletvekilleri bu Pensilvanya için çok ağır hakaretler ettiler. Ama şimdi kol kola ittifak halindeler. Ben aslında CHP içindeki bu milletvekillerini merak ediyorum. Hiç sesleri çıkmıyor, hiç konuşmuyorlar. MHP, okyanus ötesine verip veriştiriyordu.  O da dut yemiş bülbüle döndü.

Ah MHP'li kardeşlerim bu oyunu beraber bozalım. Onlar birlikte yürüsünler biz sizinle beraber yürüyelim. Bu yola milletle yola çıktık. Sadece sizinle devam edeceğiz. 30 Mart'ta Pensilvanya partilerine gereken cevabı verecek misin Hatay?

İLACIMIZI ALAMIYORDUK

İlacımızı alamıyorduk. Şimdi istediğin hastaneye gidiyor musun, istediğin eczaneden ilacını alıyor musun? Bu CHP'ye gönül verenler kardeşlerime söyleyin, biz sizin Genel Başkanı'nız zamanında bizim anamız ağladı. Ben prim ödüyorum ilacımı vermiyorsun, 'paranla git al' diyorsun. Bu para ve primi boşuna mı ödedik? İşte bunu biz bunu kaldırdık, önünü açtık, bu hale getirdik. Onun için Reyhanlı unutulmamalı, buradaki atılan bazı yanlış adımlara biz 30 Mart'ta dur demeliyiz

SEN NEYİN BELEDİYE BAŞKANISIN?

Bir tane Türk bayrağı koyamıyor. Elazığ Kovancılar ilçesine gidiyor, önceki seçimlerde aday dahi çıkartamadığı bu ilçede başörtülü aday gösteriyor. Çorum'a gidiyor sağcıdan, Ankara'ya gidiyor ülkücüden aday yapıyor. İşte Hatay'da da geldiler, bizim aday yapmadığımız bir zatı aday yaptılar. Hatay'da teşkilatları yok mu, bunların Hatay'da gösterebilecekleri bir tane aday yok mu? Hatay'dan aday yapacak bir tane adam bulamadılar. Bizim aday yapmadığımızı bunlar aday yapıyor, demek ki bir sebebi, bir gerekçesi var, demek ki biz memnun kalmadık aday yapmadık. İlçeyi yönetemeyen büyükşehiri yönetebilir mi? Bakınız, Hatay'da düzenlenen yasa dışı eylemlerde polis araçlarına itfaiyeden su vermiyor. Sen kimsin ya, sen neyin belediye başkanısın? Sen nasıl olur da polis araçlarına su vermezsin? Polis araçları suyu nereden aldı? Narlıca'dan, Altınözü'nden alıyor. Şuna bak, bunlar ihanet içinde ihanet

BİZİ SÖYLE SÖĞÜŞLEDİLER

Bunlar, hem paralarımızı aldılar, bizi böyle söğüşlediler. 'Himmet, zekat, sadaka' dediler, koyunlarımızı, kurbanlarımızı aldılar. Bunlara bundan sonra 'artık yeter' deyin. Artık olimpiyat molimpiyat hak getire. Bundan sonra bizden bunlara su yok. Bunların yayın organlarını sakın ha satın almayın, yandaşlarının, yandaş medyalarının yayın organlarını asla satın almayın. Bunlara dersi böyle vermek lazım. Nasıl olsa bunlar ananasçı. Ananaslar bunlara bir yerden geliyor. Rafineri bunlarda geliyor.

BU NASIL CEKET?

Nasıl hoca efendiyse, bir ceketi varmış. Ceketin cebine CHP de  MHP de, şirketler, rafineriler, milyarca dolar sığıyor. Bu nasıl ceket? Bu nasıl bir hoca efendilik. Sen hocalığını yap, bırak da tüccarlığı başkaları yapsın. Ondan sonra dürüst, samimi ol. Yavrularımızı alıp, evlerde beddua seanslarıyla Başbakan'a beddua...  İşte geçenlerde yine çıktı, gerçek yüzleri çıkıyor ortaya. 'O uzun, çok hainlik yaptı' diyor. Ben bu milletime ihanet içinde olmadım, hamdolsun, sadece hizmetinde bulundum. Ama sen dürüstsen, eğer samimiysen niçin bu ülkeden 99'da madem herhangi suçun yoktu, buradan kaçıp Pensilvanya'ya gittin, niye kaçtın, neden?

EMEKLİ DİYE YUTTURDULAR

Demek ki su kaçağı var. Emekli diye yutturdular, emekli filan değil, istifayla ayrıldı ve paralel yapı, ona da yeşil pasaport uydurdu, çünkü ilkokul mezunu, pasaport alamaz. O pasaportla kaçıp gitti. Sordular, verilen cevap, inzivaya çekilmiş. İnzivaya çekilecek bizim yerlerimiz yok mu? Hatay, Konya, Erzurum, İstanbul'da inzivaya çekilseydin, Ankara'da Hacıbayram-ı Veli gibi orada inzivaya çekilseydin. Bunlar da yetmiyorsa Mekke, Medine'de çekilseydin. Ah kardeşlerim ah. Hep böyle aldattılar, genç nesillerimizi aldattılar, yavrularımızın beynini yıkattılar. Adeta kendilerini öyle bir noktaya taşıdılar ki 'O söylediyse onda bir hikmet, keramet vardır'. Hayır, böyle birşey yok. Bu oyunu inşallah bozuyoruz.

SANDIKLARDAN KUŞ UÇURTMAYACAĞIZ

Onların ablaları varmış, sizin kapınıza da geldiler mi? Ama Hatay'da bir teyze bunlara çok güzel ders verdi, bu teyzelerin sayısı artsın. Bunlara dersi orada vereceksiniz, 'partinizi kurun gelin' deyin. İnşallah 30 Mart bunlara ders verme günü, Hatayımız için bir milat olacak.  Bizim ablalarımız ve abilerimiz burada. Sandık müşahidi olmak için ilçe belediyelerine, il teşkilatımıza başvurun. Sandıklara sahip çıkacağız, kuş uçurtmayacağız.

kefen.jpg
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Hatay'da düzenlediği mitinge katılarak halka hitap etti. Bazı AK Partili gençlerin mitinge kefen giyerek katıldığı görüldü.

LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ

Ey Kılıçdaroğlu, bu iş lafla olmaz, lafla peynir gemisi yürümez. İcraat, icraat. Nerede bir dikili ağacınız var? Gösterin bakalım ya. Doğalgaz yeni mi icat oldu? Ey CHP  sizin iktidarlarınız döneminde gelmedi. Ey MHP senin döneminde niye gelmedi ? Zaten 3.5 sene iktidarda durdu kaçıp gitti. Halbuki 5 seneliğine millet yetki vermişti.  Niye 5 sene idare edemedin? CHP'nin yavrusu DSP ile beraber iktidar oldular güya bırakıp gitti. Onun için diyorum ey MHP'ye gönül veren kardeşim gel bu oyunu beraber bozalım, CHP'ye gönül veren kardeşim bak size bu hizmeti getiren AK Parti'ye güç verin.

Bu CHP'ye sorun, bu MHP'ye sorun 79 senede, AK Parti gelene kadar bu ülkenin milli geliri 230 milyar dolardı. Biz 12 senede bunun üzerine 590 milyar dolar ilave ettik. Şimdi hamdolsun 820 milyar dolar milli gelirimiz var. 79 senede ne kadar bölünmüş yol yapıldı? 6 bin 100 kilometre. Biz 12 senede 17 bin kilometre yaptık. Farkımız bu. Ey Kılıçdaroğlu, ey Bahçeli durmadan 'yolsuzluk, molsuzluk' diye iftira attığın bu iktidar bunları yaptı. Bitmedi işçinin, memurun maaşından kestiniz ve devleti işçisine memuruna borçlu hale getirdiniz. Adı zorunlu tasarruf. Ne kadardı biliyor musunuz? 13.5 katrilyon. Kim ödedi bunu. Biz ödedik. 'Konut Edindirme Yardımı' dediler işçiden, memurdan kestiler. CHP'si, MHP'si, Doğru Yol'u hepsi. 3,5 katrilyon. Ya devlet işçisine, memuruna borçlu olur mu? Onu da biz ödedik.