BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,00
HABER /  SEÇİM

Sen tehlikeli bir zehirsin, ceza almalısın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Erzurum mitinginde Erdoğan'a yüklendi ve 'Sen tehlikeli bir zehirsin' dedi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Erzurum mitinginde Başbakan'ı eleştirerek 'Türk milletine cumhuriyet döneminde gelmiş olan tehlikeli bir zehirsin. Gerekli cezayı almalısın' dedi.

Vatandaşa sağduyu çağrısı yapan MHP lideri, “Bu insan kendisini kurtarmak için, her şeye başvurabilir. Etnik çatışmayı körükler. Mezhep çatışmasını körükler. Türkiye’ye her gün ajan provokatörlerle olaylar çıkarttırarak çocuklarımızı perişan etmeye çalışabilir ”dedi.

Haberin fotoğrafları için TIKLAYIN

TÜRKİYE YENİ SORUNLARLA BAŞ BAŞA BIRAKILIYOR

Bahçeli, "Türkiye'deki üniter yapı, milli devlet, toprak bütünlüğü tehdit altında ve zedelenmektedir. Türkiye'nin istikrar ve huzuru kaçırılmıştır. Türkiye gittikçe yeni sorunlarla baş başa bırakılmaktadır. Böyle bir süreç içerisinde seçimler anlam kazanıyor, bu seçimlere önem vermek gerektiği ortaya çıkıyor. Böyle önemli bir seçime girerken, bazı tedbirlerin alınması ve milletimize hizmet edebilecek bir kadronun sizin huzurunuza çıkarılması gerekmektedir" ifadelerini kullandı.


 

Konuşması, sürekli "Devletin başına Devlet gelecek" sloganlarıyla kesilen Bahçeli, şöyle aa_picture_20140322_1887926_web.jpgdevam etti:

"Milletimiz 3 Kasım 2002 günü yapılan erken seçimde, 2001 yılı içerisinde baş gösteren siyasi ve ekonomik kriz sonucu yeni kurulan bir siyasi partiye 'Acaba ekonomik sorunlarımı çözer mi, sosyal meselelerimizi çözüme kavuşturabilir mi, huzur ve güven içerisinde hayatımızı devam ettirebilir miyiz, işsizliği aşar, yoksulluğu yener ve Türkiye'nin sosyal barışını sağlar' diyerek, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne yönelmiş olan insanlarımız aradan geçen 11 yıldan sonra şimdi, 'Ne yaptım ben' diyor. 'Nasıl yanıldım ben' diyor. 'Partinin adı Adalet ve Kalkınma ama ben aldandım, kandırıldım' diyor. Şimdi Türkiye'de sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir talan lobisi kurmuş. Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir çalan lobisi kurmuş. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir yalan lobisi kurmuş. Yani Sayın Recep Tayyip Erdoğan 11 yıllık dönemde gece gündüz çalıştığını söylüyor ama haddizatında çalışması çok daha farklı bir döneme dayanıyor. Milleti önce değişime ve dönüşüme götürüyoruz, yeni bir Türkiye kuruyoruz' aldatmacasıyla önce millete yalan söylemeyi programının esası kabul etmiş. Daha sonra talan lobisi kurmuş, ona ilave olarak da bir çalan lobisi oluşturmuştur."