BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  GÜNCEL

Ölüme böyle atladı

İstanbul Fatih’te bir otelin 5. katından atlayarak intihar eden şahsın yere çakılma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntüle...

Abone ol

İstanbul Fatih’te bir otelin 5. katından atlayarak intihar eden şahsın yere çakılma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay, Aksaray Horhor Caddesi üzerinde yer alan bir otelde meydana geldi. Kimliği henüz tespit edilemeyen erkek bir şahıs, otelin 5. kat balkonuna çıkıp bir anda kendisini boşluğa bıraktı. Yüzlerce vatandaşın gözleri önünde bir anda yere çakılan şahıs olay yerinde ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren şahsın kimlik bilgisine ise henüz ulaşılamadı. Olay sırasında çevrede bulunan vatandaşlar ise büyük şok yaşadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

BİR ANDA KALABALIĞIN ORTASINA ATLADI
Yaşanan intihar vakası bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, yüzlerce vatandaşın bulunduğu meydanda yol üzerinde bulunan bir otelin balkonundan bir şahsın kendisini boşluğa bıraktığı görülüyor. Kısa süre içerisinde ayaküstü beton zemine çakılan şahsın meydanda yürüyen vatandaşların üzerine düşmemesi olası ise bir faciayı önledi. Çevredekileri korku ve paniğe sevk eden görüntüler, olay yerine gelen ambulansın yaralıyı almasıyla son buldu.
Bölgede esnaflık yapan Muhsin Tekim isimli görgü tanığı, "Müşterimle ilgileniyordum. Bir vatandaş telefonla konuşuyordu. Sonra otele girdi. Çok geçmeden yere sert bir şey düştü. Rüzgardan ötürü bir şey düştü sandım. Sonra baktım ki adam atmış kendini. Sonra ambulans çağırdık. Alıp hastaneye götürdüler. Durumu ağırdı’’ dedi.
Vatandaşın otelde kalmadığı, otelin kapısını açık gördüğü ve lobideki tadilat nedeniyle kendini fark ettirmeden yukarı çıktığı öğrenildi.
(İHA)