BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,90
ALTIN 2.437,16
HABER /  MAGAZİN

Gisele Bündchen mikrofon başına geçti!

Brezilyalı süpermodel H&M çekimleri sırasında seslendirdiği şarkı ile katıldığı yardım kampanyası ile büyük ses getirdi!

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Alman asıllı Brezilyalı ünlü model Gisele Bündchen H&M adlı marka ile birlikte yer aldığı yardım kampanyası ile magazin basınında gündeme oturdu.

Dünya'nın en çok kazanan modeller listesinin zirvesinde oturan Brezilyalı ünlü model Gisele Bündchen yer aldığı reklam kampanyası ile hem bastırılmış bir yeteneğini dışa vurdu hemde büyük insani bir yardım kampanyasında başrol oynadı.

1.20140428090541.jpg

İsveçli giyim markası H&M'in 2014 yaz kreasyonlarında yer alan ve verdiği pozlar ile magazin basınında uzun süre  konuşulan Brezilyalı ünlü model bikiniler içerisinde sergilediği şarkı performansı ve kusursuz fiziği ile sosyal alemde uzun süre konuşulmayı başarmıştı. 33 yaşındaki ünlü model geçtiğimiz günlerde H&M'in 2014 Sonbahar/Kış kreasyonunun fotoğraf çekimi için kamera karşına geçti ve süpriz bir performans daha sergiledi.

2.20140428090752.jpg

Brezilyalı ünlü model Gisele Bündchen İsveçli markanın yeni kreasyonunu başarı ile tanıtmanın yanı sıra herkese örnek olacak bir yardım projesi ile de gönülleri çelmeyi başardı. Ünlü model Gisele Bündchen bir dönemlerin ünlü şarkıcılarından Blondie'nin Heart of Glass şarkısından sonra yeni söylediği şarkısı ile büyük bir yardım kampanyası başlattı. UNICEF ile ortaklaşa gerçekleşen yeni kampanyada ünlü süper modelin seslendirdiği şarkıc iTunes'da satışa çıkacak ve kullanıcıların şarkıyı indirmesinden elde edilen paranın tümü yardıma muhtaç çocuklar için kullanılacağı belirtildi.

Brezilyalı süper modelin bu tarz bir yardım kampanyasında yer alması magazin basınında büyük ses getirirken ünlü model taraflı tarafsız herkezin takdirini topladı. Ünlü modelin The Kinks adlı şarkıcının 'All Day and All Of The Night' şarkısı sanal alemde büyük yankı bulurken magazin basınında büyük övgü toplayan Gisele Bündchen'in böyle bir projede yer almaktan dolayı çok mutlu olduğu belirtildi.


İşte Brezilyalı model Gisele Bündchen'in müzik performansı: