BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ölüm yoluna uyarı levhaları konuldu

Ortaca-Dalaman karayolunda geçtiğimiz gün meydana gelen ölümlü kaza sonrasında önlemler artırıldı.

Abone ol

Ortaca-Dalaman karayolunda geçtiğimiz gün meydana gelen ve alt geçit için kazılan çukura düşen araçta bir karı kocanın ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından, çalışma alanındaki önlemler artırıldı.

Pazarcılık yapan Kamberali ile eşi Adile Özkaya’nın minibüsleri ile sabah saat 04.00 sıralarında alt geçit çukuruna düşüp, hayatlarını kaybetmelerinden sonra, yapım çalışmaları yapılan yolun her iki tarafına önlem olarak “girilmez” levhaları konuldu.

Mahalle sakinleri ise konulan “girilmez” levhaları için yaptıkları açıklamada; “Bu levhalar daha önce konulmuş olsaydı, pazarcılık yapan bir aile reisi ve eşi hayatlarını kaybetmeyeceklerdi. Demek ki bu insanların ölmesi mi gerekiyordu? İş işten geçtikten sonra bu tür levhalar konsa neye yarar. Önemli olan daha önceden tedbir almak önemliydi” dediler.

Bugüne kadar aynı mevki olan Dalaman Köprüsü ile Ortaca girişi arasında 9 ayrı trafik kazasının meydana geldiği biliniyor. Meydana gelen bu kazların üçünde 4 kişide hayatınu kaybederken, 4 kişi de yaralandı.