BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,63
ALTIN 2.412,77
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Dalaman'da trafik kazası:3 yaralı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi yaralandı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre; bir otobüs firmasında çalışan Erkan Yavuz, arkadaşı Ersoy Saygılı’dan denize gitmek için aldığı 48 D 7556 Plakalı özel araçla akşam saat 19.00 sıralarında Sarsala Koyu’ndan evlerine dönmek isterken, yolun toprak olması sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybedip, dereye uçtu.

Araçta bulunan Erkan Yavuz, eşi İlknur ve kızı Makbule yaralandı. Meydana gelen trafik kazasını görenlerin Dalaman 112 Acil Servis’i aramaları ile olay yerine gelen sağlık ekibi, yaralıları araçtan çıkararak, Dalaman Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Ortaca Özel Yücelen Hastanesi’ne sevk edildiler.

Meydana gelen trafik kazasından sonra tepki gösteren vatandaşlar; “Yıllardan beri Sarsala Yolu’nun asfalt yapılması için girişimlerde bulunuluyor. ÖÇK bu yolun bir türlü asfalt yapılmasına izin vermiyormuş. Bizim anlamadığımız, Fethiye’de bulunan bütün koyların yolları deniz kenarına kadar asfalt.

Fethiye’nin koylarında ÖÇK yok. Dalaman’a gelince hemen karşımıza ÖÇK çıkıyor. Buna anlam veremiyoruz. Dalaman İlçe halkının Sarsala Koyu’ndan başka denize girebileceğimiz başka koy yok, ama buranın yolu da taş ve toprak.

Her sene kazalar meydana geliyor. Burada meydana gelebilecek ölümlü bir kazanın hesabını kim verecek” diyerek, yolun bir an önce asfaltlama çalışmalarının yapılmasını istediler.