BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,74
ALTIN 2.408,31
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Hoca 3G ile vaaz verecek

Cübbeli Ahmet Hoca, 3G teknolojisini kullanarak, takipçilerine 'cep'ten vaaz verecek.

Abone ol

Videoları sanal alemde tık rekoru kıran Cübbeli Ahmet Hoca, altyapısını güçlendiriyor. Hoca, 3G teknolojisini kullanarak, takipçilerine 'cep'ten vaaz verecek.

Akşam gazetesinin haberine göre, kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen,  İsmailağa cemaatinin önemli isimlerinden Ahmet Mahmut Ünlü,   'interaktif' özelliklerine  bir yenisini daha ekledi.

İnternet sitesi açan, vaazlarını bu sitede 'HD' (high-definition) kalitesinde yayınlayan Cübbeli Ahmet Hoca, 3G teknolojisini kullanarak müritlerinin cep telefonlarına girecek.

'Resmi sitesi' www.cubbeliahmethoca.tv'de bir anket yapan Cübbeli Ahmet Hoca, takipçilerine '3G internet kullanıyor musunuz?' sorusunu sordu. Ankete  katılan 3.253 kişi 'Evet'  yanıtını verirken, 6.748 kişi 'Hayır, ileride de kullanmayı düşünmüyorum' dedi. 4.547 kişi ise 'Henüz değil. Fakat sohbetlerinizi 3G üzerinden canlı yayınlarsanız, kullanırım' diyerek, Hoca'ya destek verdi.

'TAHT'INI SAĞLAMA ALIYOR!
ARİFAN Dergisi tarafından 13 Haziran'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen 'Resulullah Aşkına'adlı geceye katılan Cübbeli Ahmet Hoca, kırmızı bir tahtın üzerinde vaaz vermişti. Hoca'yı yaklaşık 20 bin kişi izlemişti.