BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.426,61
HABER /  GÜNCEL

Öğrencilerden Selanik teşekkürü

Bakırköy Belediyesi tarafından 10 Kasım günü Selanik’e Atatürk’ün doğduğu eve götürülen bir grup öğrenci ,Bakırköy Belediye Başkanı Erzen’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi tarafından ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 73. yılında 10 Kasım günü Selanik'e Atatürk'ün doğduğu eve götürülen bir grup öğrenci ,öğretmenleri ve anne-babalarıyla Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Atatürk'ün doğduğu evde düzenlenen anma törenlerinde evin balkonundan Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendiren görme engelli sanatçılar Kerim-Selim Altınok'un da katıldığı teşekkür ziyaretinde Bakırköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği anma ziyaretiyle ilk kez yurt dışına çıktıklarını belirten öğrenciler adına konuşan Benal Siyahhan," Belediye Başkanı Amcamız Ateş Ünal Erzen'e çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten hayatımızın sonuna kadar anılarımızda iz bırakacak bir geziye katıldık. Atamızın doğduğu evin bahçesinde 10 Kasım Atatürk'ü anma törenlerine katılmamız çok anlamlıydı. Atatürk'ün evinin bahçesinde oyunlar oynadığı nar ağacının altında aynı havayı solumamız bile bizim için müthişti. Gezi sırasında bizlerden ilgilerini esirgemeyen belediye personeli ağabeylerimize de minnet duyuyoruz."dedi.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de ilk kez Belediyenin bir organizasyonuyla çocukları yurt dışına götürdüklerini ifade ederek," Öncelikle çocuklarımızı 3 gün boyunca bizlere emanet eden öğretmen ve velilere ben de teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzün organizasyonuyla Samsun'a, Anıtkabir'e, Çanakkale'ye çocuklarımızı ve büyüklerimizi götürmüştük. İlk kez yurt dışına çocuklarımızı götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tabii bu mutluluğu yaşamamızda en önemli faktör de Atatürk'ün doğduğu evde 10 Kasım Atatürk'ü anma törenlerine katılmamız olmuştur. Dünyada benim bildiğim en fazla kitap okuyan lider olan Mustafa Kemal Atatürk her zaman geleceğimizi önemseyerek çocukların gelişimlerine ışık tutmaya çalışmıştır. 1920'li yıllarda bile benim 4 yaşında kreşe devam eden çocuğuma uygulanan eğitim modelini uygulama çabası içerisine girdiğini görebiliyoruz. Çocuklarımız için ne yapsak azdır."şeklinde konuştu