BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28
HABER /  GÜNCEL

İşte BDP'nin deprem oyunu!

Kanaltürk'te yayınlanan Neşter ekibi inanılmaz bir gerçeği ortaya çıkardı.

Abone ol

BDP'li Tatvan Belediyesinin Van'a giden yardım tırlarını durdurup bir depoya koyduğu ve yardım tırlarının üzerine BDP logosu koyduğu ortaya çıktı.

Van'ı yıkan 7.2 şiddetin ardından Türkiye seferber oldu. Türkiye devletiyle, milletiyle yardım olup yağdı Van'a. Ülkenin 4 bir yanından yüklenen yardım tırları Van'a doğru aktı.

Türkiye'nin bir çok yerinden yardımların yapıldığı deprem felaketinde, depremzedeler yardım tırlarının Van'a ulaşmadığından şikayetçi oldu. Neşter ekibi ise yardım tırlarının peşine düşerek tırların neden Van'a ulaşmadığını araştırdı.

Yardım tırları Bitlis'in Tatvan'ın ilçesine varana kadar her şey normal. Yardım tırları Bitlis'in Tatvan ilçesine girdiğinde anormal bir şeyler oluyor. Yardım tırları Tatvan'da bir depoya boşaltıldığını Neşter ekibinin kameraları tespit etti. Tatvan belediye başkanı Abdullah Ok'un kardeşine ait olduğu tespit edilmesine rağmen, Belediye Başkanı Abdullah Ok bu iddiayı reddederek deponun belediyeye ait olduğunu söylüyor.

Başkan Ok "Bu yardımların bu depoda işi ne?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi;

Van bu işin üstesinden gelemeyince, talan ve yağmayı engellemek için biz devreye girdik. BDP'nin gönderdikleri BDP pankartı altında, biz BDP yazıp göndermedik.

İŞTE O ANLAR