BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83
HABER /  GÜNCEL

O başörtülüye saldıran yakalandı

Antalya'da çalıştığı kuruma gitmek üzere otobüs durağında bekleyen 3 aylık hamile öğretmeni darbettiği iddasıyla aranan zanlı gözaltına alındı.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, özel bir eğitim kurumunda öğretmenlik yapan Neziha Ş'yi (31), iş yerine gitmek üzere Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda otobüs durağında beklediği sırada darbettiği ileri sürülen G.E. (32), kent merkezinde yakalandı.

Daha sonra Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Trabzon nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen G.E'nin benzer suçlardan sabıkasının bulunduğu ve "Dini değerleri alenen aşağılamak" suçundan arandığı öğrenildi.

Antalya'da dün özel bir eğitim kurumunda öğretmenlik yapan 3 aylık hamile Neziha Ş, iş yerine gitmek üzere otobüs durağında beklediği sırada yanına yaklaşan bir kişi tarafından darbedilmiş, bu kişi Neziha Ş'ye başörtülü olduğu gerekçesiyle küfür etmişti. Daha sonra Ş'yi yumruklayan kişi, olay yerinden uzaklaşmıştı.

Neziha Ş. ise çevredeki vatandaşların yardımıyla Fatih Polis Merkezine giderek saldırgandan şikayetçi olmuştu. Uncalı Semt Polikliniğinde muayene edilen Neziha Ş'ye "basit tıbbi müdahale gerektirecek tedavi" uygulanmıştı.

SALDIRI ANINI BÖYLE ANLATTI:





hamile-ogretmene-saldiri.jpg