BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,77
ALTIN 2.448,28
HABER /  DÜNYA

Kafkas hedefini açıkladı

Kardemir D.Ç Karabükspor’un teknik direktörü Tolunay Kafkas, bu sezon hedeflerinin 6. ile 12. sıra arasında yer almak olduğunu söyledi.<br/>...

Abone ol

Kardemir D.Ç Karabükspor’un teknik direktörü Tolunay Kafkas, bu sezon hedeflerinin 6. ile 12. sıra arasında yer almak olduğunu söyledi.
Yardımcı hocaları ile birlikte sağlık kontrolünden geçmek üzere kamptan şehre gelen Tolunay Kafkas, idman sahasını incelediği sırada İHA’ya açıklamalarda bulundu. Gerede’de yoğun bir tempo şeklinde ilk etap kamp çalışmalarını sürdüklerini anlatan Kafkas, “Bazen iki veya üç dinlenmeli antrenman yapıyoruz. Takımın isteği iyi ve olumlu. Lige önümüzde uzun bir zaman var. Yapacağımız transferlerle lige en iyi şekilde hazır olmak ve iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Biz bu sene ligi belli bir periyodun içinde bitirmeyi hedefliyoruz. Özellikle 6’ıncılık ve 12’incilik arasında bir yerde bitirip daha sonra üzerine koya koya anlaştığımız proje kapsamında takımı daha üst sıralara taşımak istiyoruz” dedi.

"TRANSFER KOLAY DEĞİL"
Takıma yeni ve genç oyuncuların katıldığını ancak acil olarak kaleci, santrafor ve saha kenarı oyuncuya ihtiyaçları olduğunu da anlatan Tolunay Kafkas, şunları söyledi:
“Bu transferlerin üçü de yabancı olacak ve çalışmalarımız var fakat doğrusunu bulmak istiyoruz. Transfer kolay bir iş değil. En kötü Eylül başına kadar zamanımız var. Bu süre zarfında bu üç iyi adam takıma gelecek. Zamanında transfer yapmak iyi oluyor ama, iyi bir adam getirdik şehirle alakalı sorun çıkıyor, tekrar başka birine yöneliyorsunuz öyle kolay olmuyor.”
(İHA)