BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.423,42
HABER /  MAGAZİN

Nurseli İdiz bu ne hal

Geçtiğimiz yaz Çeşme'de gündüz vakti çekilen alkollü halleriyle Türkiye'nin gündemine oturan ünlü oyuncu, yine sevenlerini üzdü.

Abone ol

İzmir Alaçatı'da alkolü fazla kaçıran Nurseli İdiz'in perişan hali objektiflere yansıdı. Ayakta durmakta zorlanan İdiz, arkadaşının yardımıyla yürüyebildi.

Geçen yıl Çeşme'de alkollü halde yakalanan İdiz, çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu yine benzer görüntüler verdi. Takvim gazetesinden Kahraman Durak, İdiz'i Alaçatı'da alkollü halde görüntüledi. İşte o haberin ayrıntıları:

Nurseli İdiz, dün sabah saat 09.00'da Hacımemiş Mahallesi'ndeki bir kafede sek vodka içmeye başladı. İddiya göre ünlü oyuncu; buradan hesabı ödemeden ayrıldı. İdiz'in sonraki durağı; Dutlu Kahve oldu. Ünlü oyuncu, burada da alkol aldı.

KUAFÖRDE DEVAM ETTİ

Nurseli İdiz'e yardımcı olmak isteyen bir antika dükkanı sahibi; ünlü oyuncuyu misafir etti. Ünlü oyuncunun arkadaşı da buraya gelerek İdiz'i kahve içebileceği bir kafeye götürdü. Yürümekte zorlanan Nurseli İdiz, arkadaşının koluna girerek soluğu Kuaför Bülent'te aldı. Manikür ve pedikür yaptıran ünlü oyuncu, bir yandan da vodka içmeyi sürdürdü.

ÇIPLAK AYAKLA YÜRÜDÜ

Herkesin şaşkın bakışları arasında kuaförden çıkan Nurseli İdiz, arkadaşının kolunda çıplak ayakla Alaçatı sokaklarında yürüdü. İdiz; yine bir kafeye gidip içki sipariş etti. Bu sırada gazetecileri fark eden arkadaşı; ünlü oyuncuyu taksiye bindirerek oteline götürdü.

nurseli.jpg