BIST 10.056
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.434,35
HABER /  GÜNCEL

Nuri Sesigüzel kaç yaşında, neden öldü? Nuri Sesigüzel ölüm sebebi nedir? Nuri Sesigüzel son hali

Kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Şanlıurfalı ünlü müzisyen Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı. Asıl adı Nuri Kaçtaç olan Nuri Sesigüzel 86 yaşında ve aslen Şanlıurfa Birecik doğumlu. Nuri Sesigüzel Aysel Sesigüzel ile evli ve Birgi Canberk adında kızı var.

Abone ol

Kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Şanlıurfalı ünlü müzisyen Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı.
Beylikdüzü’nde özel bir hastanede tedavi gören Nuri Sesigüzel, kalp yetmezliğine bağlı çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Türk Halk Müziği sanatçısı ve oyuncu Nuri Sesigüzel için Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Sanatçının oğlu, kızları ve torunlarının taziyeleri kabul ettikleri törene İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, siyasetçi Mehmet Ağar, Mehmet Sevigen, Yavuz Ağıralioğlu ile Halk müziği sanatçıları Selahattin Alpay, Mahmut Tuncer, Ferhat Güzel, Yunus Bülbül ve yönetmen Gani Rüzgar Şavata’nın yanı sıra yakınları ve sevenleri katıldı. Aralarında, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçılar İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay’ın bulunduğu çok sayıda isim de cenazeye çelenk gönderdi.