BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Nihat Kahveci sorun oldu

Önümüzdeki Villareal'de oynayacak Nihat Kahveci'nin bu haftaki rakibi Real Sociedad oldu.

Abone ol

İspanyol spor gazetesi El Mundo Deportivo, La Liga'nın 34. haftasında bu cumartesi günü yapılacak Villareal-Real Sociedad maçında Nihat Kahveci'nin oynamasının sorun olabileceğini ileri sürdü.

Real Sociedad'dan sezon sonunda ayrılacak ve büyük olasılıkla Villareal'e transfer olacak Nihat'ın her iki takım için de büyük öneme sahip olan cumartesi günkü maçta şu anki takımının formasını giymesinin tartışma yaratabileceğini savundu.

''Villareal ile önanlaşması var'' denilen Nihat'ın cumartesi günkü maçta kadro dışı bırakılması halinde buna şaşırılmaması gerektiğini yazan El Mundo Deportivo, teknik direktör Jose Mari Bakero'nun iki hafta önce Real Madrid maçında yaptığı gibi Türk futbolcuyu yedek kulübesinde oturtabileceğini de kaydetti.

35 puanla 14. sırada yer alan Real Sociedad'ın ligde kalabilme umudunu devam ettirmek, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon yarı finale yükselme başarısını gösteren Villareal'in de gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edebilmesi için bu maçı kazanması gerekiyor. Villareal 49 puanla 8. sırada yer alıyor.

Bu arada, yaşadığı sakatlığın ardından bu sezon oynadığı 28 maçın,23'ünde ilk 11'de forma giyen Nihat, 7 gol atma başarısını gösterdi.