BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

En beğenilen vücut

'Kızlar! Kimin vücuduna sahip olmak istersiniz?' anketine 5 bin kadın katıldı. Sizce kim?

Abone ol
'Kızlar! Kimin vücuduna sahip olmak istersiniz?' anketine 5 bin kadın katıldı ve listede ilk sırayı ünlü İngiliz manken ve oyuncu Kelly Brook aldı. 3 milyon erkeğin katıldığı FHM anketinde '2005'in en seksi kadını' seçilen Brook, kadınların da favorisi oldu. Seksi yıldız, Kate Moss, Sienna Miller, Catherine Zeta-Jones, Elizabeth Hurley, Keira Knightley'i geride bıraktı. Fazla kilolarıyla tanınan şarkıcı Charlotte Church sürpriz yaparak listeye 8. sıradan girdi...

Kadın dergisi Grazia'nin yaptığı 'Kızlar! Kimin vücuduna sahip olmak istersiniz?' anketi büyük ilgi gördü. 5 bin kadının oy kullandığı ankette erkeklerin favorisi Kelly Brook birinci seçildi. 26 yaşındaki Londra doğumlu manken-oyuncu, uzun süredir birlikte olduğu 'Kurtlar Vadisi' filminde Amerikalı albayı oynayan Billy Zane ile nişanlı.
Nisan ayı başında kendi ürettiği mayo koleksiyonunu tanıtmak için mankenlerle birlikte basına poz veren Kelly Brook, bikinileri için 'Gerçek vücutlu gerçek kadınlara' demişti. Güzel manken, tasarımlarında esinlendiği isimlere örnek olarak Brigitte Bardot ve Marilyn Monroe'yu vermişti.
Ankette ikinci sırayı geçtiğimiz yılı kokain skandalıyla geçiren Kate Moss alırken, kadınların üçüncü sıradaki tercihi Catherine Zeta-Jones oldu. Fazla kiloları ve üstsüz plaj fotoğraflarıyla bilinen İngiliz şarkıcı Charlotte Church, sürpriz yaparak ankete 8. sıradan girdi ve Victoria Beckham ile Elizabet Hurley'i geride bıraktı.