BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ne yani bizde mi E-5'i kapatalım?

Önce Kadıköy’de, sonra da Tuzla’da trafiği kapatarak yapılan eylemler yüzünden trafikte saatlerce mahsur kalan İstanbullu’nun sabrı taştı.

Abone ol

İstanbul'da söyleyecek sözü, yapacak eylemi olan E-5 Karayolu’nu kapatıyor.

Star gazetesinde yer alan haberde, önce Kadıköy’deki minibüs şoförleri, önceki gün de Tuzla’daki servis taşımacıları, seslerini duyurmak için trafiği kapattı ve eylem yaptı. İşe yetişmek, doktora gitmek ya da çocuğuna kavuşmak isteyenler trafikte mahsur kalınca çileden çıktı.

ZARARIMIZI KİM ÖDEYECEK

Belki birileri çok önemli bir randevusuna geç kaldığı için yeni bulduğu işinden oldu. Ancak eylem yapanların yanına kar kaldı. Star İstanbul, trafikte mağdur vatandaşın derdini dinledi. Taksiciler, minibüsçülerin eylemine takıldığı için saatlerce müşteri bulamadıklarını ve ciddi zarar ettiklerini söylüyor. Peki şoförler seslerini duyuracak diye trafikte seyrederken eyleme takılan vatandaşın suçu neydi?

CEZALAR CAYDIRICI OLMALI

İstanbul polisi, E-5 Karayolu’nu kapatıp eylem yapmanın cezasının 62 lira olduğu söylüyor. İstanbullu “Ne yani biz de mi E-5’i kapatıp kafamıza göre eylem yapalım. Yapanın yanına kar kalıyor. Sadece 62 lira ödeyip kurturuluyorlar. E-5’i kapatma cezası daha caydırıcı olmalı. Yetkililerden biraz daha duyarlılık bekliyoruz” diyor.