BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,82
ALTIN 2.415,44
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Engelliler piknikte doyasıya eğlendi

Küçükçekmece Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler piknikte buluştu.

Abone ol

Doyasıya eğlenen engellilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Küçükçekmece Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler ve velileri unutulmaz bir gün yaşadı. Engelli vatandaşlara beceri geliştirme, fizyoterapi ve hidroterapi gibi hizmetlerin sunulduğu merkezin öğrencileri, Kayabaşı Şamlar Piknik Alanı’nda bir araya geldi.

Küçükçekmece Belediyesi'nin organize ettiği piknikte öğrenciler oyunlar oynayıp, şarkılar söyledi. Şişme kukla, tahta bacak ve palyaço gibi gösterilerin yer aldığı programda piknik yürüyüşleri de yapıldı. Küçük yarışma ve skeçlerle renklendirilen piknikte katılımcılara pilav, ayran ve meyve ikram edildi.

ONLARI MUTLU ETMEK BİZİM GÖREVİMİZ

Pikniğe katılan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Levent Uslu engellilerle tek tek ilgilendi, ailelerin sorunlarını dinledi. Belediye çalışmalarında engellilerin çok özel bir yeri olduğunu söyleyen Levent Uslu, “Biz onlar için ne yapsak azdır. Bugün hep birlikte piknik yaptık, eğlendik. Hepsinin gözlerinin içi gülüyordu. Onları mutlu etmek bizim görevimiz” diye konuştu.

Engelli çocuklarla pikniğe katılan aileler, belediyenin engelliler konusunda çok hassas olduğunu belirterek “Ne zaman bir sıkıntımız olsa, Belediye yanımızda. Çocuklarımıza sahip çıkarak sosyal bir hayat yaşamalarına yardımcı oluyorlar. Bu piknik hepimize çok iyi geldi. Çok mutlu olduk” diyerek teşekkür etti.

Toplam 350 kişinin katıldığı pikniğe AK Parti İlçe Başkanı Temel Karadeniz’de iştirak etti.