BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.437,39
HABER /  GÜNCEL

Ne oynadıysa kazanmış

Ne şanslı adammış. Neredeyse her oynadığı kupondan servet kaldırmış. Trilyonluk çeki alan talihli anlatıyor.

Abone ol

At yarışlarında, altılı ganyanı 3 misli kuponla bilerek, bugüne kadarki en büyük ikramiye olan 1.306.522 YTL'yi kazanan şanslı yarışsever Cengiz Gemici, çekini aldı.

İzmir'de dün koşulan at yarışlarında kazandığı ikramiyeyi almak üzere Veliefendi Hipodromu'na geldi. 55 yaşında, evli ve 3 çocuk babası olan jeoloji mühendisi Binici, şimdiye kadar birçok kez altılı ganyanı tutturduğunu belirterek, ''Atları ve jokeyleri televizyondan iyi takip ederim. Kazanmamın sırrı budur'' dedi.

Kendisini ''Şanslı biri'' olarak niteleyen ve 2001 yılında da Sayısal Loto'da 6'yı bularak 900 milyar lira kazandığını belirten Gemici, parayı bankaya yatırmayacağını ve işini geliştireceğini, yatırım yaparak insanlara geçim kaynağı yaratmanın daha güzel ve yararlı olduğunu söyledi.

Gemici, STFA'da çalıştığı dönemde, 1983 yılında tribün inşaatı için geldiği Veliefendi Hipodromu'nda at yarışıyla tanıştığını vurgularken, ''O gün oynadığım ikiliyle, neredeyse yarım maaşım kadar ikramiye kazanmıştım. O günden bu yana, fırsat buldukça at yarışı oynuyorum'' diye konuştu.