BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,84
ALTIN 2.432,68
HABER /  SPOR

Zico Fenerbahçede kaldı mı?

Medyanın sezon sonunda gönderilmesine kesin gözüyle baktığı Brezilyalı teknik direktör Zico’ya Aziz Yıldırım sahip çıktı.

Abone ol

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, Brezilya’nın çeşitli kulüplerinden transfer teklifleri almaya devam ediyor.

Sarı-lacivertli takımın başına geçtiği günden bu yana, “F.Bahçe’nin ağırlığını kaldıramaz”, “Tecrübesiz” denilerek sürekli eleştirilen Brezilyalı teknik adama son olarak Corinthians talip olmuştu. Medyanın sezon sonunda gönderilmesine kesin gözüyle baktığı Zico’ya F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım sahip çıktı.

Medyanın yönlendirmesiyle hareket etmeyeceğini söyleyen Yıldırım, “Önümüzdeki sezon da Zico’yla devam edeceğim. Basın istiyor diye onu göndermem. Giderek Türk futboluna alışıyor. Bize ileride çok şeyler vereceğine eminim” diye konuştu.

Yıldırım kolları erken sıvadı
Önümüzdeki yılın transfer planlamasını Zico’yla yapan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bu hareketi Brezilyalı teknik adamın bir sonraki sezonda sarı-lacivertlilerin başında olacağı iddialarını güçlendiriyor. Transfer listesinde bulunan Brezilyalı oyuncuların Zico’nun çalıştırdığı takıma sıcak baktıkları öğrenildi.

Öte yandan Menajer Bayram Tutumlu’yla İspanya’ya giden Başkan Aziz Yıldırım’ın bazı Brezilyalı oyuncularla transfer görüşmesinde bulunacağı öğrenildi. Dün gece UEFA Kupası’nda oynanan Sevilla-Tottenham maçını seyreden Yıldırım, sezon sonu gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Deivid’in yerine Uruguaylı Javier Chevanton ve Brezilyalı Luis Fabiano’yla da bir görüşme yapacak..