BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,17
ALTIN 2.469,72
HABER /  POLİTİKA

Zeki Sezerden acı haber

DSP lideri Zeki Sezer katıldığı program çıkışı otomobiline bindi. Tam ayrılacaktı ki gelen acı haberle yıkıldı.

Abone ol

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in Basın Danışmanı İsmail Aşçıoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kanal Türk Televizyonu'nda yayınlanan ''Konuş Bakalım'' programına televizyonun Cinnah Cadesi'ndeki Ankara Bürosundan katılan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ile program bitiminde bürodan ayrılan ve otomobiline binmek için caddenin karşısına geçmek isteyen İsmail Aşçıoğlu'na (54), sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 ZE 329 plakalı otomobil çarptı ve kaçtı.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, trafik kazasında hayatını kaybeden Basın Danışmanı İsmail Aşcıoğlu'yla ilgili olarak, ''Dünyanın en müthiş, en dürüst, en çalışkan, en karakterli insanlarından birisiydi. Acımız çok büyük ve sonsuz'' dedi.

Kazanın ardından Kanal Türk Ankara Bürosuna giren Sezer, ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sezer, kazayı tam olarak göremediğini, kaza olduğu sırada otomobilinde bulunduğunu belirterek, ''çok hızlı giden bir otomobilin çarptığını'' öğrendiğini söyledi.

Son zamanlarda ''çok acı haber verdiğini'' kaydeden Sezer, ''Birisi de bu. Dünyanın en müthiş, en dürüst, en çalışkan, en karakterli insanlarından birisiydi. Acımız çok büyük ve sonsuz. Hepimizin başı sağ olsun. Dostumuzu, her şeyimizi yitirdik'' dedi.