BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Varank'tan Özgür Demirtaş'a; 'Bir Beypazarı soda bile etmiyor'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Venezuela' kıyaslamasıyla yorum yapan Özgür Demirtaş'a tepki gösterdi. Bakan Varank, "Bu hesaba göre bir "finans profesörü" bir Beypazarı Soda bile etmiyor... dedi.

Abone ol

Sabancı Üniversitesi'de görevli finans profesörü Özgür Demirtaş,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün 15:00'da açıklayacağı müjdeyle ilgili  tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Demirtaş, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Dünyanın en büyük enerji rezervlerine sahip olan Venezuela'da, bir Bidon Petrol, bir tane Damak Çikolata bile etmiyor..." dedi.

Bir çok takipçisi Özgür Demirtaş'ın bu paylaşımına tepki gösterdi, yapılan paylaşım "Hazımsızlık" olarak değerlendirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da onlardan birisiydi. Varank,  Özgür Demirtaş'ın paylaşımına tepki gösterdi. Bakan Varank "Bu hesaba göre bir "finans profesörü" bir Beypazarı Soda bile etmiyor..." ifadelerini kullandı. 

Erdoğan ne demişti?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde "Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni"nde yaptığı konuşmada, cuma günü bir müjde vereceklerini belirtmişti.  Erdoğan, şöyle konuşmuştu:

"Şu anda bu müjdenin biz de hayalleri ve rüyası içerisindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum. Tabii açıklarsam bu işin heyecanı, her şeyi kaybolur. Onun için açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Türk Deniz Kuvvetlerinin Oruç Reis'i koruma görevi kararlılıkla sürüyor
Foto Galeri Türk Deniz Kuvvetlerinin Oruç Reis'i koruma görevi kararlılıkla sürüyor Galeriye Gözat