BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Mustafa Destici'den AB yorumu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Avrupa Birliği hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Avrupa Birliği (AB) ve bazı Avrupa Parlamento gruplarının samimi olmadığını söyledi.

Avrupa Birliği ve bazı Avrupa parlamento gruplarının samimi olmadığını söyleyen Destici; ’’AB samimi değil bunlar ülkemizdeki ayrılıkçı,marjinal,terörist gurupların temsilcisi dediğimizde bize gülenler. Günaydın. AP sosyalisti ile yeşili ile,demokratı ile Nazisi ile, hümanisti ve komünisti ile bize karşıdır. Fırsatını bulunca bir kaşık suda boğmak ister.’’ dedi.

Taksim’dekilerin niyetlerinin üzüm değil bağcı olduğunu söyleyen Destici; ’’Marjinal guruplardan, KCC, Apocular ve solun çeşitli tonlarından oluşan Taksim devrim gurubu niyetlerinin üzüm değil bağcı olduğunu açıklamış. Yani malumu ilan etmişler. Mevzubahis olanın ağaç, böcek ve yapılaşma olmadığını açıklamışlar. Samimi olan vatandaşlarımızın artık bunu görmesi lazım. Bunların amacı ülkemizde bir mezhep çatışması çıkarmaktır. Yakında bu gurupları birileri PKK ile kol kola sokarsa buna da hiç kimse şaşırmasın.’’ diyerek samimi vatandaşları uyardı.

Hükümetin icraatlarının eleştirilmesini ancak bunun şiddetten uzak bir şekilde yapılmasını ifade eden Destici; ’’Hükümetin icraatlarını hepimiz eleştirelim. Demokratik hakkımızı kullanarak eylem ve gösteride yapalım. Ama şiddetten uzak duralım. Şiddet içeren eylemler ülkemize her yönüyle zarar vermektedir. Polis, sivil insanlarımız hayatını kaybetmiştir. Bunlar tekrar yaşanmasın.’’ ifadelerini kaydetti.