BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Christopher Maloney'de Bodrumcu çıktı

İngiliz şarkıcı Christopher Maloney de tatil için Muğla’nın Bodrum ilçesini seçti.

Abone ol

İngiliz şarkıcı Christopher Maloney de tatil için Muğla’nın Bodrum ilçesini seçti.

İngiltere’de X Factor şarkı yarışmasının yıldızı olan Christopher Maloney, tatil için Bodrum’u tercih eden ünlüler arasına girdi. Bodrum’da Kavala Studio Otel’de bir arkadaşı ile tatile gelen Maloney, havuz başında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İrlanda kökenli şarkıcı, yeni albüm çalışmaları sırasında çok yorulduğu için tatile geldiğini belirtti.

İngiltere’de tatile çıkarken seyahat acentesinin Türkiye dışında başka bir ülkeye gitmesi için yönlendirmesine rağmen, özellikle Türkiye’ye gelmeyi istediğini ve çok memnun kaldığını ifade eden Maloney, “Yaz sezonu sonunda bir kez daha Bodrum’a ailemle tatil yapmaya geleceğim” dedi.

Türkiye’ye ilk kez tatil için geldiğini anlatan Christopher Maloney, Bodrum tatili sonrası İngiltere’ye döndüğünde, albüm çalışmalarını tamamlayacağını söyledi. Bodrum’da özellikle küçük bir otelde sakin bir tatil yapmak istediğini ve koyları, yöresel pazarları gezdiğini, insanlarının sıcakkanlı olmasını çok beğendiğini ifade eden Maloney, yeni çıkaracağı albümünün adını ise sır gibi saklayarak, önümüzdeki ay piyasaya çıkacağını açıkladı.