BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,86
ALTIN 2.430,06
HABER /  DÜNYA

Torku Konyaspor, borçlarından kurtulmak istiyor

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Torku Konyaspor, ligde borçsuz ve kalıcı olmak istiyor. <br/>Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Ş...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Torku Konyaspor, ligde borçsuz ve kalıcı olmak istiyor.
Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, göreve başladıkları günden bu yana geçen 20 aylık süre zarfında 40 milyon TL’yi aşan kulüp borcunun bugün gelinen noktada 21 milyon TL’ye düştüğünü söyledi.
Kamuoyunda oluşan ’Spor Toto Süper Lig’e çıkıldı borçlar sıfırlandı’ imajının yanlış olduğunu, tek düşüncelerinin süper ligde borçsuz ve kalıcı bir takım oluşturmak olduğunu kaydeden Ahmet Şan, “Torku Konyaspor’u borçsuz bir kulüp haline getirmek istiyoruz. Bu bir hayal değil. Ama Yönetim Kurulu olarak tek başımıza yapacağımız bir işte değil. Yakalanan bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Herkes elinden geldiği kadarıyla kulübümüze maddi anlamda destek vermeli. Konyaspor artık yönetimlerin değil tüm Konya şehrinin sahiplendiği ve destek verdiği bir kulüp olmalı. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" dedi.
Takımın iç sahada oynayacağı maçlarda geçerli olacak ’Sezonluk Kombine Kart’ların satışına önümüzdeki hafta içerisinde başlanacağını duyuran Başkan Ahmet Şan, "Taraftarlarımızdan bu konuda günlerdir yoğun bir talep vardı. Onların heyecanı ve istekleri bizi de heyecanlandırdı. Bu ilgi karşısında belirlediğimiz fiyatlarla satışa çıkartacağımız sezonluk kombine kartlara büyük bir ilginin olacağını tahmin ediyorum. Taraftarlarımız alacakları kombinelerle kulübümüze maddi anlamda katkı sağlamanın manevi hazzını yaşayacak. İki sezon aradan sonra süper ligde mücadele edecek takımımızı Konya’ya yakışır bir şekilde destekleyecek taraftarlarımızın yine örnek olacağına inanıyoruz. Bu vesile ile Konyasporumuza gönül veren taraftarlarımızı sezonluk kombine kart alarak kulübümüze destek olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.
19 Haziran Çarşamba gününden itibaren satışa sunulacak Sezonluk Kombine Kart’ların fiyatları şu şekilde açıklandı:
"Kale Arkası Tribün 75 TL, Maraton Tribün 250 TL, Kapalı Tribün 750 TL, VİP Tribün B ve D blok 2 bin 500 TL."
(İHA)