BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Murat Kurum menemen pişirirken ocağın altının yanmadığı görüntüler için konuştu

Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum, dün gece sahur için öğrenci evini ziyaret etti. Menemen yaparken ocağın altının yanmadığı görüntüler için Kurum, "Demek ki o kadar becerikliyim ki ocağı yakmadan da menemen pişirebiliyorum" diyerek cevap verdi.

Abone ol

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Haber Global canlı yayınında yerel seçim gündemine ilişkin soruları cevapladı. 

Dün gece sahur için kendisini davet eden hukuk bölümü öğrencilerinin evine misafir olan Kurum, soğansız menemen yaptı.

Menemeni pişirirken ocağın yanmadığı anın görüntüleri sosyal medyada eleştirilen İBB adayı, "Demek ki o kadar becerikliyim ki ocağı yakmadan da menemen pişirebiliyorum" diyerek cevap verdi. 

Şımarık laf ebeleri

"Söyleyebilecek eleştirebilecek bir şey bulamıyorlar, baba 'ocağın altı yanmadı' diyorlar." diyen Kurum, "Sınıfta böyle şımarık çocuklar olur ya. Şımarık, laf ebesi denebilecek kişiler vardır." diyerek benzetme yaptı. 

"Güzelce pişirdik ve yedik"

Kurum sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Demek ki o kadar becerikliyim ki ocağı yakmadan da menemen pişirebiliyorum. Bunlar israfa alışmış ya, bütün ocakların yanması gerekiyor. Çok güzel de pişirdik yedik."

"Kararsız seçmeni ikna ettim"

Kurum misafir olduğu evde bir öğrencinin kararsız seçmen olduğunu söylerken, "'Siz bu ülkenin karar vericilerisiniz. Buradaki takdiriniz çok önemli. Gelecek sizin geleceğiniz. Kötü gidişata dur diyecek son nesil sizlersiniz' dedim ve ikna ettim. Bizden yana oy kullanacak." dedi.