BIST 10.698
DOLAR 32,19
EURO 34,98
ALTIN 2.425,80
HABER /  GÜNCEL

Münevver satanist ayin kurbanı

Babadan şok iddia; 3-5 kişi kızımla körebe oynadılar. Gözleri kapalı olarak önüne gelen bıçak darbesi ile kızımı öldürmeye çalıştı...

Abone ol

Etiler'de başı vücudundan ayrılmış halde bir çöp konteynırında cesedi bulunan Münevver Karabulut'un babası, kızının ya Cem Garipoğlu'nun ailesinin sırlarını öğrendiği için öldürüldüğünü yada ayine kurban edilmiş olabileceğini öne sürdü.

Baba Süreyya Karabulut, "3-5 kişi bir araya gelip, kızımla körebe oynadılar. Gözleri kapalı olarak önüne gelen bıçak darbesi ile kızımı öldürmeye çalıştı" dedi.

4 GRUP VARDI

Karabulut, Adli Tıp Kurumu raporunda cinayetin birden fazla kişi tarafından işlendiğine dair tespitlerin yer aldığını hatırlatarak, "Ben olayın başından beri kızımın canilerinin bir kişi değil, birkaç kişi olabileceğini ifade ettim. Tek bir suçlu yok, birkaç suçlu var. Bunların bir tanesi cinayeti işleyen grup, diğeri ise evin içerisindeki kanları temizleyen grup. Onun ötesinde diğer grup ise delilleri, kamera kayıtlarını yok eden grup. Dördüncü grup ise Cem Garipoğlu ve arkadaşlarını, yada cinayeti işleyenleri gizleyen gizli güçler" diye konuştu.

SATANİST SİTELERE ÜYE MİYDİ?

Süreyya Karabulut, cinayetin toplumda büyük bir yara açtığını ve açılan bu yaranın kolay kolay kapanmayacağını söyledi. Karabulut, "Cinayetin satanistçe mi yada ne şekilde işlendiğine dair internet sitelerini gördüm. Kendisinin ve ağabeyinin bu sitelere üye olduklarını gördüm" dedi.

ÖLÜMLE BİTEN KÖREBE OYUNU

"3-5 kişi bir araya gelip, kızımla körebe oynadılar" diyen baba Karabulut açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Gözleri kapalı olarak önüne gelen bıçak darbesi ile öldürmeye çalıştı. İkinci bir olasılık ise kızım ailenin çok önemli bir sırrını öğrendi. Ya arkadaşlar arasında kızımı yok ettiler, yada aile yok etti. Ya kızım sırlarını öğrendi, ya da ayin yapıldı. Arkadaşları toplandı satanist cinayetlerindeki gibi kızıma işkence uygulayarak öldürdüler."