BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97
HABER /  GÜNCEL

Hastanede kolbastı işlerinden etti

Ameliyathanede kolbastı keyfi yarım kaldı. Başhekim nöbetçi 2 teknisyeni uzaklaştırdı, videoyu çeken ise kendiliğinden ayrıldı

Abone ol

"Yüzyılın dansı" olarak addedilen kolbastı, dansın üç meraklısını işinden etti. 2 teknisyenin ameliyathanede kolbastı oynarken çekilmiş görüntüleri çok kişiyi güldürürürken hasta yakınlarının sabrını taşırdı. Şikayetler çoğalınca hastane yönetimi iki teknisyeni görevinden uzaklaştırdı.

'Kolbastı' hastanesi Darıca'daymış

Hastanenin Kocaeli'nin yeni ilçelerinden Darıca'daki ‘Özel Boğaziçi Hastanesi' olduğu ortaya çıktı. Hastane yönetimi ‘kolbastı' oynayan iki kişinin hastanedeki işlerinden uzaklaştırıldığını, çalıştıkları dönemde hastanede ameliyathane teknisyeni sıfatıyla görev yaptıklarını açıkladı.
İnternetteki paylaşım sitelerinde yayınlanan ve ilgiyle izlenen ameliyathanedeki kolbastı görüntülerinin Şubat ayı içinde çekildiği anlaşıldı. Kolbastı oynayanların yüzlerinin belli olması ve bazı kişilerin onları tanıdıkları için ilgili yerlere şikayette bulunmaları üzerine Özel Boğaziçi Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten, Sağlık Bakanlığı ile İl Sağlık Müdürlüğü'ne bilgi verdi.

"Vaka yoktu, stres attık"

Başhekim, Kamil Çatalgöz'ün 4 ay kadar önce iş akdinin sona erdirildiğini, görüntüler ortaya çıktıktan sonra Sinan Şahin'in 20 Mayıs'ta işine son verildiğini bildirdi. teknisyenler savunmalarında “O gün ameliyathanede hiç vaka olmadığını, gece yarısına doğru son kontrolü yaptıktan sonra şakalaşmak ve stres atmak için kolbastı oynadıklarını, kötü bir niyetleri olmadıklarını" söylediler. Adı açıklanmayan ve görüntüleri çeken üçüncü kişi ise görüntüler yayınlandıktan sonra deşifre olmadan kendiliğinden görevinden ayrıldı.

İŞTE O VİDEO...