BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.430,69
HABER /  GÜNCEL

14lük kızın başına gelenler

2 kişi 14 yaşındaki kız çocuğuna tacizden tutuklandı. Ardından çocuk doğum yaptı. Meğer rezalet bu kadarla sınırlı değilmiş.

Abone ol

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, cinsel istismara maruz kaldığı iddia edilen 14 yaşındaki kız doğum yaptı.

Kendisine tecavüz edenler hapisteyken talihsiz kız hamile kalmış. Hamilelik süresince iki kişi daha tecavüz etmiş.. Şimdi babanın kim olduğunun tespiti için DNA testi yapılacak

Marmaris'te 14 yaşındaki M.Ö, geçen yıl Ağustos ayında 2 kişinin cinsel istismarına maruz kaldı.

Kızın şikayetçi olması üzerine polis ekiplerince gözaltına alınan zanlılar, ''küçük yaştaki kızla cinsel ilişkiye girdikleri'' iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KARIN AĞRISI ZANNEDİLDİ

Geçen cuma günü Marmaris Devlet Hastanesi'ne ''karın ağrısı şikayetiyle'' başvuran M.Ö'nün hamile olduğu ve doğumunun geciktiği tespit edildi.

Hastanede tedavi altına alınan 14 yaşındaki M.Ö, sezaryenle bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Doğumun ardından inceleme başlatan polis, M.Ö'ye cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 2 kişiyi daha gözaltına aldı.

İfade işlemlerinin ardından Marmaris Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar A.Y (20) ve S.A (22), çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KIZIN İFADELERİ ŞOKE ETTİ

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, mahkemenin anne ile bebeğinden DNA testi için kan örneği alınmasına karar verdiğini, testlerin ardından bebeğin babasının kim olduğunun tespit edileceğini bildirdi.

Emniyet yetkilileri şunları kaydetti:

''14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve tecavüzle ilgili 2 kişi daha önce tutuklanmıştı. Kız çocuğu hastanede doğum yaptı. Mağdur olduğunu iddia eden kızın şikayeti üzerine 2 kişi daha gözaltına alındı. Zanlılar çıkartıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. Muğla İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlileriyle görüştük. Kız ve bebeği devlet korumasına alınacak. Bebeğin babası ise yapılacak testler sonrasında tespit edilecek.''

Yetkililer, bebeğin babasının belirlenmesinin ardından bu kişi hakkında dava açılacağını belirtti.