BIST 9.882
DOLAR 32,46
EURO 34,84
ALTIN 2.447,50
HABER /  SEÇİM

Muharrem İnce o kafe sahibine öyle bir ceza verdi ki...

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova'da kendisine propaganda yaptırmayan kafe sahibine ceza verdi. İnce kafeyi kapattırdı.

Abone ol

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'ye propaganda yaptırmayan kafe CHP'li belediye tarafından kapatıldı.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, birkaç gün önce seçim çalışmaları kapsamında Yalova'da esnaf ziyareti yaparken, işletme sahibine rağmen propaganda yapmaya çalışınca arbede çıkmıştı.

İŞLETME SAHİBİNİN ÜZERİNE YÜRÜYEREK TEHDİT ETMİŞTİ

Kafeye girerek müşterilere hitap etmek isteyen İnce'ye işletme sahibi izin vermemiş, buna sinirlenen İnce, hakaret ederek işletme sahibinin üzerine yürümüştü.



CHP'Lİ BELEDİYE KAFEYİ KAPATTI

Muharrem İnce'ye izin vermeyen kafe bugün itibarıyla CHP'li belediye ekiplerince mühürlenip kapatıldı. Hiçbir gerekçe sunulmayan kapatılma kararına işletme sahibi tepki gösterirken zabıta ekipleri işletme çalışanlarına sert bir şekilde müdahale ederek tartakladı.

İNCE GİTTİ, ZABITA EKİPLERİ GELDİ

Kafe sahibi Serkan Sert olaya tepki gösterdi. Serkan Sert, şöyle konuştu:

"Açıkçası geleceklerini tahmin ediyordum ama o kadar hızlı olabileceklerini tahmin etmiyordum. Olaydan 45-50 dakika sonra geldiler, tutanak tuttular. Gelen ekip gayet ılımlı, çözüm odaklıydı. Geldiler, işlemlerini yaptılar, gittiler. Sonrasında ise videoları internette paylaştık.

OLAYIN BU KADAR BÜYÜYECEĞİNİ TAHMİN ETMEMİŞTİM

Bu kadar büyüyeceğini zannetmemiştim. Ben küçük bir işletmeciyim. Burada, ben, eşim ve bir çalışanımız olmak üzere 3 kişiyiz. Kendileri, CHP olarak ifade ediyorlardı; siyaset adamı biraz geniş olacak, rahat olacak, her şeye tepki vermeyecek gibisinden. Benim gibi küçük çapta bir işletmeyle uğraşıyorlarsa bunun altında başka şeyler düşünüyorum." dedi.