BIST 9.709
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,09
HABER /  GÜNCEL

İBB Mobil Büfeler'den aşure ikramı

İstanbulluların gıda gereksinimlerine acil çözümler sunan Mobil Büfeler bu defa aşure dağıttı.

Abone ol

Olağanüstü durumlarda İstanbulluların gıda gereksinimlerine acil çözümler sunan Mobil Büfeler bu defa paylaşmanın simgesi Aşure ile ağızları tatlandırmak için yollardaydı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Aşure ikramı, memnuniyetle karşılandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halk arasında dayanışma, paylaşma, muhabbet, birlik ve beraberliğin simgesi haline gelen Aşure Günü vesilesiyle binlerce kişiye aşure dağıttı. Lojistik Destek Merkezi mutfaklarında hazırlanarak; Eminönü, Beşiktaş, Kadıköy, Üsküdar, Küçükçekmece, Mecidiyeköy de 6 adet Mobil Büfe ile gerçekleştirilen Aşure ikramı, İstanbullularca memnuniyetle karşılandı.

AŞURELER LOJİSTİK DESTEK MERKEZİ'NDEN

Başta olağanüstü durumlarda halkın gıda ve barınma öncelikli her türlü acil ihtiyacına hızlıca cevap vermek amacıyla İBB İşletmeler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Lojistik Destek Merkezi ayrıca Ramazan etkinlikleri, açık hava iftarları, resmi bayram kutlamaları ile pek çok özel etkinlik ve organizasyona katkı sağlar.

Binlerce kişiye sıcak olarak servis edilen aşureler de yine 7 gün 24 saat esasıyla İstanbul için hizmet üreten Lojistik Destek Merkezi mutfaklarında özenle hazırlanarak aynı kurumun pratik hizmet araçları olan Mobil Büfeler ile dağıtıldı.