BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI  /  MEMUR

Muğla Belediyesi KEY'leri ödedi

Muğla Belediyesi, emekli ve çalışan personeli içinde kamuoyunda KEY olarak bilinen Konut Edindirme Yardımı paralarının geri ödemelerini tamamladı.

Abone ol

259 emekli ve 40 da çalışan personel olmak üzere toplam 299 kişiye KEY ödemesi yapılırken, hak sahiplerine 325 bin 942 TL geri ödeme yapıldı.
Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Muhasebe servisimizin yaptığı çalışmalarla, belediyemizde çalışan ve belediyemizden emekli olan toplam 299 kişinin KEY ödemeleri yapıldı. Hak sahibi arkadaşlarımıza 325 bin 942 TL geri ödeme yapılırken, 160 işçi ve 139 memur çalışanımız ve emeklimiz bu geri ödemelerden yararlandı” diye konuştu.

Gürün, bazı kurumlarda KEY ödemelerine ilişkin konularda halen belirsizlik yaşandığını söylerken, “Belediyemizde arkadaşlarımızın çabalarıyla böyle bir belirsizlik yaşanmadı. Geri ödemesini alan bütün arkadaşlarımızın ağız tadıyla ve sevdikleriyle birlikte paralarını harcamalarını diliyorum” dedi.

BELEDİYE ARAÇ PARKI GÜÇLENİYOR

Muğla Belediyesi araç parkı güçlendirildi. Muğla Belediyesinin araç parkına 4 yeni araç dahil edildi. Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Belediyemizin özellikle altyapı çalışmalarına ilişkin yatırımlarında fen işleri ekiplerinin ihtiyaç duyduğu araçları makine parkımıza kazandırdık” diye konuştu. Makine parkına kazandırılan toplam 5 araç, çeşitli birimlerde faaliyet göstermeye başladı.