BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,52
HABER /  GÜNCEL

Adnan Polat'ın gönlündeki Aslan!

Şampiyonluk yarışına havlu atan Galatasaray'ın Başkanı Adnan Polat Fenerbahçeli taraftarları çok kızdırdı.

Abone ol

Florya Metin Oktay Tesisleri'nin karşısında yer alan Özhan Canaydın Parkı'nın açılışında NTV Spor'a konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı takımın bu sezonki performansı ve gelecek yıla ilişkin planlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"BURSASPOR ŞAMPİYON OLSUN"
Şampiyonluk yarışıyla ilgili ise Polat, "İki takım da şampiyon olabilir. Fenerbahçe'nin iki zor maçı var, ayrıca yarın kupa finaline de çıkacaklar. Ezeli rakibimizin şampiyonluk adedinde bizi geçmesini istemiyoruz. Sadece onlar değil, ekonomik olarak da bazı imkanlar elde ediliyor. Önemli rakibimizin bizden bu anlamda daha güçlü olmasını arzu etmiyoruz. Bu nedenlerle de Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyoruz" dedi.

"TEMİZ BİR LİG OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"
Bu sezon yapılan hakem hatalarına da değinen Polat, şunları kaydetti:
"Hakem hataları sürekli bir takım lehine, diğer takımların aleyhine oluyorsa kafalarda soru işaretleri oluşuyor. Rakip takımlarla oynanan müsabakalarda futbolcuların, kalecilerin performanslarına bakıyoruz, orada rahatsızlıklarımız var. Arzu ettiğimiz gerçek anlamda pırıl pırıl, tertemiz bir lig olduğunu söyleyemiyorum."