BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.429,92
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Rabia ve Ecem bulundu mu yeni gelişmeler var

ATV'de yayınlanan programda pazartesi gününden beri kayıp olan 15 yaşında Rabia ile 16 yaşındaki Ecem aranıyor. Peki Rabia ve Ecem bulundu mu son durum ne? İstanbul'da kaybolan Rabia ve Ecem ile ilgili tüm yeni gelişmeler haberimizde.

Abone ol

Müge Anlı'da yayınlanan programda İstanbul'da okula gidiyorum diyip kaybolan iki arkadaş aranıyor. Rabia ve Ecem adındaki iki genç kız ortalarda yok. Gelin hep birlikte olaya bakalım.

İstanbul'da okula gidiyorum diyip evden kaçan 15 yaşındaki Rabia ve 16 yaşındaki Ecem her yerde aranıyor. Pazartesi günü ortadan kaybolan iki kızın acılı annesi Müge Anlı'ya başvuruda bulundu. Müge Anlı'nın programında aranan Rabia'nın abisi üniversiteyi bırakıp kardeşini bulabilmek için geldi.

Evlerinde telefon ve bir mektup bırakıp giden Rabia ve Ecem yakın arkadaş. Beraber karar verip evden ayrılan Rabia ve Ecem evden sadece makyaj malzemelerini aldı. Annesine maddi ve manevi zarar verdiğini söyleyen Rabia'nın neden evden kaçtığı henüz bilinmiyor. 

RABİA WHATSAPP GRUBUNA EKLENDİ

Canlı yayına bağlanan Rabia'nın arkadaşı Emre daha önce hiçbir şey bilmediğini söylemişti. Rabia'nın ablasıyla ilgili arkadaş olduğunu söyleyen bir bilgisi olmadığını söylüyor. 14 yaşında olan Emre konuyla ilgili bilgisi olmadığını söyledi. Emre'nin ablası Eda'da kendilerinin bir Whatsapp grubuna eklendiğini söyledi. Tanımadıkları kişilerle buluşmaya gittiğini söyleyen Eda Rabia'nın Emir isimli biriyle mesajlaştığını ifade etti.