BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,72
ALTIN 2.439,54
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı Ali Asaf'ın eşi Aslı Tuğçe Kumral kimdir nereli?

Kalp Atışı bu akşam 18.yeni bölümde Aslı karakteri katılıyor. Yeni bölümde Ali Asaf'ın eski eşini Aslı'yı oynayacak olan Tuğçe Kumral merak ediliyor. Kalp Atışı'nda Aslı karakterini canlandıracak Tuğçe Kumral kimdir nereli eşi kim?

Abone ol

Cuma günleri en çok izlenen diziler arasında yer alan Kalp Atışı yeni bölümde bu akşam nefesler tutulacak. İzleyenlerin merakla beklediği Kalp Atışı fragmanına baktığımız zaman büyük bir şok yaşıyoruz. Çünkü diziye Ali Asaf'ın eski eşi Aslı katılıyor. 

Eylül'ü ilk kez kıskanç olarak göreceğimiz Kalp Atışı'nda bu akşam yine nefesler tutulacak. Kendisi gibi doktor olan Aslı diziye sıkı bir giriş yaptı. Gelin hep birlikte Kalp Atışı fragmanını izleyelim.

KALP ATIŞI ASLI TUĞÇE KUMRAL KİMDİR?

Ali Asaf'ın eski eşi Aslı rolünü oynayacak olan Tuğçe Kumral merak ediliyor. En son olarak 2017 yılında ekranda gördüğümüz Tuğçe Kumral'ın özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

19 Mart 1983 yılında İzmir de doğan Tuğçe Kumral hem duru güzelliğiyle hem de oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümünde tamamlayan başarılı oyuncu birçok projede yer aldı. İlk olarak Gönülçelen dizisiyle yayın hayatına başlayan Tuğçe Kumral şimdi Kalp Atışı dizisinde yer alacak.