BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı 18.yeni bölüm fragmanı bomba isim diziye katılıyor

Show Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Kalp Atışı bu akşam 18.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yayınlanan son bölümüyle merak uyandıran Kalp Atışı yeni bölümde bu akşam yeni bir isim konuk oluyor. Eylül'e yeni bir duygu hissettirecek olan bu kadın herkesi şoke edecek.

Abone ol

Başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı yeni bölümde nefesler tutulacak. 18.bölüm fragmanı izleyen dizinin hayranları adeta şoke oldu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak diziye katılan oyuncu kim?

Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı’nın 18. bölüm 3. tanıtımı yayınlandı. Eylül’ün “İlk kez boğazımdan parmak uçlarıma kadar içimi saran bu yakıcı duyguyu tanımıyordum. Kıskanmak!” sözleriyle hislerini dile getirdiği, Ali Asaf’ın ise eski karısına Eylül’ün nişanlısı olduğunu söylediği tanıtım duygusal sahneleriyle dikkat çekti.

ALİ ASAF'IN ESKİ KARISI GELİYOR

Diziyi izleyenler adeta büyük bir şok yaşadı. Fragman'da Ali Asaf'ın eski karısı Aslı'nın diziye döndüğünü görüyoruz. Ali Asaf'tan ziyade Eylül'ün bu konuda ne yapacağı merak konusu oldu. 

KALP ATIŞI ASLI TUĞÇE KUMRAL KİMDİR?

Ali Asaf’ın eski eşi rolünü Tuğçe Kumral canlandırıyor. 19 Mart 1983 tarihinde İzmirde doğan Tuğçe Kumral 34 yaşındadır. Kalp Atışı dizisine Ali Asafın eski karısı rolünde giren Aslı rolünü oynayan Tuğçe Kumral daha önce Asla vazgeçmem dizisinde Elmas rolünde oynamıştı.