BIST 9.681
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.426,50
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye Barış'ın adına bakın herkese yalan söylemiş

Fox Tv'de ekranlara gelen Bizim Hikaye ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dün yayınlanan son bölümüyle ekranlarda fırtına estiren Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Fakat Bizim Hikaye 8.bölüm'de Barış'ın gerçek adı ortaya çıkıyor.

Abone ol

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye dün 8.bölümüyle ekrana geldi. Barış'ı takip eden Kiraz ablasının sevgilisiyle ilgili tüm gerçekleri öğreniyor. Herkes merakla Kiraz'ın Filiz ablasına gerçekleri söyleyip söylemeyeceğini merak etti. Fakat Kiraz Barış'a gerçekleri söylemedi.

Dün akşam yayınlanan bölümde Filiz ve Barış'ın annelerine şahit olduk. Hem Barış'ın hem de Filiz'in annelerinin diziye aynı anda katılması ise büyük heyecan uyandırdı. Ama en farklı olay ise Barış'ın ismiydi.

Çok zengin bir hayatı olan ve buna rağmen araba hırsızlığı yapan Barış'ın gerçek ismi ortaya çıktı. Barış'ın dizideki asıl adı Savaş! İzleyenleri bir hayli şaşırtan Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bizim Hikaye 9.yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizden bulabilirsiniz.