BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48
HABER /  POLİTİKA

Meral Akşener: Kim bana hakaret ediyorsa o FETÖ'cüdür

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan çevresindeki FETÖ'cüleri yakalamak istiyorsa, kim çok bana hakaret ediyorsa, bilsin ki o FETÖ'cüdür" iddiasında bulundu.

Abone ol

BİTLİS Ahlat'ta kiraladığı evde gazetecileri ağırlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kim bana FETÖ üzerinden ağır hakaret ediyorsa, bilin ki, o kişi FETÖ'cüdür. Bir eski içişleri Bakanı olarak bilerek söylüyorum. Ben bir turnusol kağıdıyım" dedi. Bahçeli'yi çok fena iğneledi.

Ahlat'taki 3 odalı evin salonunda yaklaşık 30 muhabir ve kameramanı ağırlayıp, çay ikram eden Akşener, bugüne kadar 19 evde yaşadığını, Ahlat'taki evinin ise 20'ncisi olduğunu söyledi.

15 TEMMUZ 2018'DE ERKEN SEÇİM BEKLİYORUM

Meral Akşener, erken seçim tahmini ile ilgili de tarih verdi. Akşener, "15 Temmuz 2018 tarihinde bir erken seçim bekliyorum. Erken seçim olarak bekliyorum. Ben bekliyorum. Bilmiyorum. Benim öngörüm böyle" dedi.  

BEN TURNUSOL KAĞIDIYIM

Kendisine en çok hakaret eden kişilerin FETÖ'cü olduğunu savunan Meral Akşener, şöyle konuştu: "Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan çevresindeki FETÖ'cüleri yakalamak istiyorsa, kim çok bana hakaret ediyorsa, bilsin ki o FETÖ'cüdür. Yani özel bir şeye gerek yok. Kim bana FETÖ üzerinden ağır hakaret ediyorsa, bilin ki, o kişi FETÖ'cüdür. Bir eski içişleri Bakanı olarak bilerek söylüyorum. Ben bir turnusol kağıdıyım ülkede. Ben olsam onların üstüne giderim."

MEYDAN OKUDU: GELİN KÖYÜME GİDELİM FETÖ'CÜ ÇIKARSA!

"Kim en şiddetli Meral FETÖ'cüdür diyorsa derhal onun hakkında soruşturma başlatsın" diyen Akşener, "Şöyle bir teklifim var arkadaşlar" diyerek o teklifini açıkladı: "Benim doğduğum köye gidelim. Orasının 3'te 2'si benim akrabam. Köyümüzde FETÖ'cü yok. Ayrıca benim sülalemde hiç yok. Yani akrabam olmayanlarda da FETÖ'cü yok. Ben yedi göbek sülalemi toplayacağım karşınıza. Ne görevden alınan ne atılan, ne şu var, ne bu var. Sonra da damatları toplayacağız. Karşı taraftaki damatları toplayacağım. Ama sayım yapacağım. Meydan okuyorum. Sülalem ve damatlar."

BAHÇELİ'YE ÇOK İMALI GÖNDERME

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik sert sözleri de değerlendiren Akşener, "Benim Sayın Bahçeli ile ilgili bir tespitim var. En çok, en ağır, en galiz hakaretleri kime ve kimlere ederse en yakın onlarla dost oluyor." dedi.