BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Mısır değil İstanbul vahası

Mısır'dan özel hurma ağaçları getirtildi. Çocukların servise binecekleri yer bile özel tasarlandı. Bu site bir vaha...

Abone ol

TOKİ iştiraki olan KentPluas Ataşehir konutları hayalleri süslüyor... Bu ay ilk teslimlerin yapılacağı konutlarda deyim yerindeyse yok yok...

2 bin 44 daire tamamlandı ve yeni sahiplerini karşılamaya hazırlanıyor. Zamanından önce bitirilen daireler mesleğinde 50. yılını kutlayan Dr. Yüksek Mimar Doğan Tekeli'nin imzasını taşıyor.

Konutların en önemli özelliği, müşteri istekleri doğrultusunda tasarlanmış olması. İnşaat çalışmasından önce ev sahibi olmak isteyenlere hayalleri soruldu. Çıkan talepler doğrultusunda da bu özel konutlar inşaa edildi.

İstanbul'da bir vaha

KentPlus Ataşehir yeşil bir cennet... 121 bin metre karelik ala yayılan KentPlus'ın yüzde 80'i yeşil alan olarak değerlendirildi.

Mısırdan hurma getirtildi

KentPlus'ta birbirinden değerli 100 binden fazla bitki için yer ayrıldı. Bu iş için Mısır'dan da özel hurma ağaçları getirtildi. Yetişkin hurmaların boyu 12 metreyi buluyor. Hurma ağaçları ile birlikte KentPlus, egzotik bir vaha görüntüsüne büründü.

BU SİTEDE YOK YOK

Sitede 24 saat güvenlik sistemi var. Çocukların okul s

ervisi bekleyecekleri alanlar bile özel tasarlandı. 6 sitenin yer aldığı KentPlus'ta her sitenin açık ve kapalı otoparkı bulunuyor.

Site genelinde ise açık yüzme havuzları, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, koşu ve yürüyüş parkurları, kay kay alanları yer alıyor. Hatta siteye bir de mini bir futbol sahası inşaa ediliyor.

KentPlus öyle tasarlanmış ki kendi içinde özel bir kent. İsterseniz dışarıya çıkmanıza hiç gerek yok. Eğlence tesislerinden güzellik merkezlerine, restaurantlardan Türk hamamına kadar herşey var. Marketler, banka şubeleri, şarküteri, kuru temizleme, kuaför, eczane ve yaşam için gerekli tüm mekanlar KentPlus'ın içinde...

Çocuklu aileler için de diğer sitelerden farklı bir uygulamaya gidilmiş.
 
Çocuklar için sadece yaz ayları değil, kış aylarında oyun oynayacakları kapalı oyun alanları da yapılmış.

60 metre kareden başlayıp, 193 metrekareye kadar değişen çok farklı daire seçenekleri bulunuyor. //