BIST 10.063
DOLAR 32,38
EURO 34,66
ALTIN 2.392,56
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Geri zekalıları test eden film!

Böyle eleştiri görülmedi, ağzına geleni saydı. Vizyona giren 'Ölümle dans' filmi için Uluç neler söylemedi ki?

Abone ol

Tamer Karadağlı ve Dnhiz Akkaya'nın da rol aldığı 'Ölümle Dans' için en ağır eleştiri belki de Hıncal Uluç'tan geldi. Yorumlar hem izleyiciler için hem de oyuncular çok ağır. Uluz, filmi geri zekalıların test edilmesi için çekilmiş bir film görüyor.

Uluç sert üslubundan hız kesmedi. Filme gidip te tonla aptallığın farkına varmayanları derhal bir ruh doktoruna gitmelerini önerdi.

Filmi ciddiye alıp izleyenleri Uluç, Ne kadar geri zekâlısınız?.. diyerek eleştirdi. Yazar, filmin ABD'de Amerikan halkına hakaret olacağı gerekçesiyle vizyona girmediğini iddia etti.

Tamer Karadağlı'yı yerin dibine soktu. Asıl sert sözleri Deniz Akkaya'ya yaptı. Uluç izleyicilerin sırf tecavüz sahnesini izlemek için filme gittiklerini savundu. Yazarın Akkaya ve Karadağlı hakındaki kritikleri çok tartışılacak:

"Deniz Akkaya da, Tamer gibi rol kesme merakında.. Ama o, kesemiyor da.. Filme niye alındığı belli.. Bu filme bilet alan 10 kişiden en az beşi, tecavüz sahnesinde Deniz'i görmeye gidecek. Deniz de o sahnede verilen paraları helal ettiriyor, doğrusu.. Bu film parasını kurtarır, kâra geçerse, bu sırf Deniz'in eseri olacak.. "