BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,08
ALTIN 2.468,06
HABER /  MAGAZİN

Kurtlar Vadisi ailesi racon kesti

“Kurtlar Vadisi”nin Laz Ziya'sı İstemi Betil’in ailesi, gerçek hayatta kendilerini diziye kaptırarak ölüm tehditleri savurdu.

Abone ol

Kurtlar Vadisi”nin Laz Ziya'sı İstemi Betil’in, Mobilyacıyı ölümle tehdit eden eşi ve iki kızı mahkemelik oldu

Sarıyer Ferahevler Mahallesi’nde mobilyacılık yapan Mehmet Özdemir, 10 Ocak günü Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı’na, “Kurtlar Vadisi” dizisinin “Laz Ziya”sı İstemi Betil’in eşi ve 2 kızı hakkında suç duyurusunda bulundu. Özdemir, dilekçesinde, dükkanına gelen anne Asuman Betil’in kendisini, Kurtlar Vadisi’ndeki Laz Ziya’nın eşi olarak tanıttığını ileri sürdü.

Anne Betil’in bazı mobilyalar sipariş ettiğini iddia eden Özdemir, teslimattan sonra kendisine bir ödeme yapılmadığını savundu. Mobilyacı, Asuman Betil’in evine giderek alacağı karşılığında senet istediğini ileri sürerek “Asuman Betil’in kızları 25 yaşındaki İrem ve kardeşi bana ’Kimseye para ve senet vermeyiz. Seni öldürürüz, öldürtürüz’ diyerek tehdit etti” dedi.

‘Bize karşı kötü emeller besliyor’
Özdemir’in şikayeti üzerine oyuncu anne ve kızları hakkında soruşturma başlatıldı. Savcılık tarafından ifadesine başvurulan Asuman Betil, Özdemir ile aldığı ürünlerin bedelini her ayın 15’inde hesabına yatırmak üzere anlaştıklarını “prensip olarak” senet imzalamak istemediğini söyledi.

Betil, ürünleri teslim ettiği güne kadar “Paranın bir önemi yok, ne zaman isterseniz o zaman ödersiniz” gibi sözler söylemekle suçladığı Özdemir’in, kızlarına ve kendisine karşı kötü emeller beslediğini, karşılık bulamayınca da bu şekilde iftira attığını ileri sürdü.

Betil, olay günü Özdemir’in yanında tanımadıkları bir şahısla eve geldiğini belirterek kendisini, “Kapıyı hızla vurmaları üzerine korktuk, açmadık. Bunun üzerine kendisi bize ’Çingeneler beni dolandırdınız’ diye hakaretlerde bulundu” diye savundu.

cahit yüce-vatan