BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,64
ALTIN 2.392,44
HABER /  SPOR

Arda İngilizlerin gözdesi oldu

Bu sezon oynadığı futbolla bir anda yıldız parlayan Galatasaray'ın genç yıldızı arda Turan'ı İngilizler gözüne kestirdi.

Abone ol

Vestel Manisaspor'da kiralık oynadıktan sonra bu sezon başında döndüğü Galatasaray'da bir yıldız gibi parlayan Arda Turan'a, İngiltere'den teklif var.

Arda'nın yeni menajeri Ahmet Bulut, genç futbolcuya İngiltere'den 2 kulübün talip olduğunu belirterek, ''Arda'nın hedefi Avrupa'da oynamak. Kendisine 2 Premier Lig kulübü teklifte bulundu'' dedi.

Menajer Bulut, Arda'nın 2011 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunduğunu ifade ederek, ''Bu nedenle talip olan kulüpler, öncelikle Galatasaray ile anlaşmalı. Arda'nın transferi ancak talip olan kulüp ile Galatasaray arasında yapılacak anlaşma sonrasında gerçekleşir. Bu transfer ancak Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda ve izniyle yapılabilir'' diye konuştu.

TRANSFER İÇİN YAŞI ERKEN DEĞİL

Türkiye'de genç futbolcuların Avrupa'ya transferi için hep ''erken'' denildiğini vurgulayan Ahmet Bulut, bu düşünceye katılmadığını söyledi. Bulut, ''Arda, Avrupa'ya ne kadar erken giderse kendisi için o kadar avantajlı olur. Bu kariyeri için de çok iyi olur. Avrupa'da oyuncular 17-18 yaşında bir yerlere gidiyorlar. Bir tek ülkemizde bu transferlere erken deniliyor'' görüşünü dile getirdi.