BIST 10.056
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.434,35
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Miniatürk konserleri başladı

Miniaturk Yaz Konserleri açılış gecesi İstanbulluların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi

Abone ol

Türkiye tarihinden mimari eserlerin yer aldığı ülkemizin ilk minyatür parkı Minyaturk, Haliç"e getirdiği kültürel canlılığı yaz konserleriyle sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ tarafından organize edilen Miniaturk Yaz Konserleri Şair-Yazar Sunay Akın"ın sunumu, Sertab Erener ve Redd"in muhteşem konseriyle 22 Ağustos Salı akşamı başladı.

Sunay Akın"ın Miniaturk ve Haliç üzerine yapmış olduğu şairane üsluplu sunumuyla açılışı gerçekleşen Miniaturk Yaz Konserleri"nde ilk olarak genç rock grubu Redd sahne aldı. Gerek şarkıları ve gerekse sahne performansıyla müzikseverleri coşturan alternatif rock grubu Redd"in ardından sahneye çıkan Sertab Erener ise 12 şarkıdan oluşan repertuarıyla tarih ve sanatın buluşma noktası Miniaturk"te 3000"in üzerindeki seyirciye unutulmayacak, muhteşem bir gece yaşattı. Gecede iş ve siyaset dünyasınından üst düzey isimleriyle, tanınmış sanatçı ve müzisyenler yer aldı.

Miniaturk"e yıldız yağmaya devam ediyor…

Miniaturk Yaz Konserleri"nde Sunay Akın, Sertab Erener ve Redd"in ardından, şimdi de Hande Yener hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

24 Ağustos Perşembe akşamı saat 21:00"de Miniaturk Konser Alanı"nda sahne alacak olan Hande Yener, son albümü “Apayrı”dan ve eski hitlerinden hareketli parçalar da seslendirecek.








Miniaturk Yaz Konserleri Hakkında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. “MINIATURK YAZ KONSERLERİ” ile öncelikli olarak İstanbul"umuza yeni bir konser alanı kazandırırken, halkımızın sevdiği ünlü sanatçıları daha uygun fiyata izleme imkanı sunmaktadır. Miniaturk Konser Alanı 6 bin kişiye kadar çıkabilen seyirci kapasitesine sahiptir. Miniaturk Yaz Konserleri"ne bilet alan sanatseverler konser öncesi 2 YTL"den Miniaturk"teki eşsiz tarih parkurunda keyifli bir gezinti yapabilme imkanına sahiptirler. “Miniaturk Yaz Konserleri” biletleri Miniaturk gişelerinden öğrenci 20 YTL, tam 25 YTL"den ve Biletix"den satışa sunulmuştur.

Halkın ihtiyaç duyabileceği herşeyin en ince ayrıntılarına kadar düşünüldüğü “Miniaturk Yaz Konserleri” kapsamında, konser sonrası izleyicilerin ulaşımına yardımcı olmak amacıyla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından, Taksim, Mecidiyeköy, Edirnekapı ve Fatih istikametlerine ücretsiz servis hizmeti de verilmektedir.

Miniaturk Yaz Konserleri zincirinde Hande Yener"den sonra sırasıyla;
Serdar Ortaç (25 Ağustos),
Yavuz Bingöl (26 Ağustos),
Kayahan – İpek Acar (27 Ağustos),
Feridun Düzağaç – Bülent Ortaçgil - Pinhani (28 Ağustos),
Keremcem – Sibel Alaş (29 Ağustos),
Neşet Ertaş – Volkan Konak (31 Ağustos),
Hüsnü Şenlendirici - Rafet El Roman (1 Eylül) ve
MFÖ (2 Eylül),
sevenlerinin karşısına çıkıyor.