BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.493,14
HABER /  GÜNCEL

Vücutta 500 sigara izi!

Antalya'da bir evde işkenceye maruz kalan bayanın üzerinde en 500 sigara söndürülmüş.

Abone ol

Antalya'da kapatıldığı evde işkenceye maruz kalan 24 yaşındaki M. S'nin tedavisine, Antalya Devlet Hastanesi'nde devam ediliyor. Genel Cerrahi uzmanı Dr. Musa Akşit, genç kızın üzerinde en az 500 sigaranın söndürüldüğünü ve tedavinin uzun süreceğini açıkladı.

Antalya Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınan genç kızın, hastaneye getirilirken şuurunun kapalı olduğunu belirten Dr. Akşit, hastanın ayak ve el tırnakları çekildiği ve darp edildiği için el ve ayaklarını kullanamaz durumda olduğunu belirtti.

Dr. Akşit, "Hastanın durumu biraz daha iyiye gidiyor. Geldiğinden bu yana psikolojisi, biraz daha düzeldi. Ancak uzun süreli işkenceye maruz kaldığı için hasta, depresyonda. Vücudunun birçok noktasında darp nedeniyle oluşan morluklar ve kırıklar var. Şiddetli darbeye bağlı yaralar oluşmuş. Ayak ve ellerde kırıklar tespit edildi. 1.5 gündür yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Tedavisi uzun sürecek. Yaraların kapanması en az birkaç ayı alır. Sırt bölgesinde 25-30 cm yanık şeklinde yaralar bulunuyor. İyileşme süreci uzun zaman alacak. Yaralarının tedavisinin ardından belki uzun süre psikolojik tedaviye ihtiyaç duyacak" diye konuştu.