BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64
HABER /  GÜNCEL

Sıradışı düğün davetiyesi

Evlenmeye hazırlanan iki doktorun düğün davetiyeleri ''son kullanma tarihi olmayan ilaç!''

Abone ol

Antalya'da görev yapan ve 25 Ağustosta dünya evine girmeye hazırlanan iki doktorun düğün davetiyeleri ''son kullanma tarihi olmayan ilaç!''... Antalya'da Kızılay Kan Merkezi'nde görev yapan Dr. Şelale Kara ile özel hastanede çalışan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Halis Kazdal, 25 Ağustosta Antalya'da, 4 Eylülde ise Rize'de yapacakları düğünün davetiyelerini, özel tasarlanmış ilaç kutusu içinde sevdiklerine ulaştırdı.

Kara'nın Antalya'dan önce görev yaptığı Tavşanlı 82. Yıl Devlet Hastanesindeki meslektaşlarına da gönderdiği, ilk bakışta gerçek ilaç kutusundan hiçbir farkı olmayan, ''Evleniyoruz Biz'' kutusunun üzerinde, üretici firmanın ''Şelale&Halis'', içeriğinin ''Mutluluk verici 6 tablet'' olduğu belirtiliyor. Fiyat kupürü ve barkodunda çiftin evlilik tarihi ve saatinin yazılı olduğu kutunun içinde ise prospektüs şeklindehazırlanmış, çiftin kaleme aldığı ''Sabah 1 tablet sevgi, öğlen 1 ölçek saygı, akşam 1 draje romantizm almayı düşündük. Kararımızı hayata katmak üzere ilk günümüzde sizleri de aramızda görmek istiyoruz'' yazılı davetiye ve 6 tabletlik özel ambalajıyla ilaca benzeyen nikah şekeri bulunuyor.

Dr. Şelale Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, davetiyenin, tasarıma meraklı olan kardeşi Umut Kara'nın önerisiyle ortaya çıktığını ifade etti. Kardeşinin, ''İkiniz de doktorsunuz, o halde davetiyeniz mesleğinizi ve birlikteliğinizi simgeleyen esprili bir şey olsun'' önerisi üzerine ilaç kutusunu yeniden dizayn ederek davetiyeye dönüştürdüklerini anlatan Kara, davetiyeyle birlikte ilaca benzeyen nikah şekerlerini de ulaştırdıkları herkesten olumlutepkiler aldıklarını söyledi.