BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Milli futbolcu para istemez

Bunu söyleyen Futbol Federasyonu Başkanı Doğan... Emre'nin ağladığını anlatan Doğan, milli oyuncuların sadece başırıya endekslendiklerini söyledi.

Abone ol Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, hiçbir platformda milli takım oyuncularının kendilerinden para talebinin olmadığını söyledi.

Milli Takım oyuncularının çok büyük özveriyle görevlerini yaptığını anlatan Doğan, ''Ben 3,5 aydır başkanım. Hiçbir platformda Milli Takım oyuncularımızın bizden para talebi olmamıştır. Bunu açıkca ifade edeyim. Benim çok üzüldüğüm bir konudur bu. Milli Takım oyuncuları sanki prim bekleyen, para için oynayan kişilermiş gibi tanıtılıyor veya tanınıyor. Bu tür yorumların kesinlikle doğru olmadığını ifade edeyim'' diye konuştu.

EMRE NASIL AĞLADI?

Hasan Doğan, bu özveriye Emre'nin sakatlandığı gece kendisinin de şahit olduğunu vurgulayarak, ''Son gece kaptan Emre sakatlandığında saatlerce ağladığını biliyorum. Oradaki bütün kaygı mili formayı giyememek ve ona güvenenleri mahcup etme kaygısıdır'' dedi.  

Futbolcuların burada elde edeceği başarının parayla ölçülemeyecek bir değeri olduğuna değinen Doğan, ''Bu arkadaşlarımızın çabasının parasal karşılığı yoktur. Çok daha büyük bir karşılığı vardır. Biz onların hepsine şükran duyuyoruz. Ama bir başarı varsa, Futbol Federasyonu en güzel şekilde, en layık şekilde değerlendirir'' diye konuştu.